Skocz do zawartości

Małe opowiadanie z rana :)

emin88

Rekomendowane odpowiedzi

Niby to dzial "dowcipy", ale nie znaczy to, ze trzeba umieszczac pierwsze lepsze idiotyzmy znalezione w sieci.

Tego niestety inaczej nazwac nie mozna ;)

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Niby to dzial "dowcipy", ale nie znaczy to, ze trzeba umieszczac pierwsze lepsze idiotyzmy znalezione w sieci.

Tego niestety inaczej nazwac nie mozna :)

To, że Tobie się nie podoba to nie znaczy, że inni będą mieli podobne zdanie ;)

była ale się zmyła

No świetne opowiadanie, ale moim zdaniem tak:

Nie bardzo widzę, żeby ktoś zaczynał opowiadanie od "Ale wtopa". Jeśli już to po "wtopie" powinien być jakiś znak przestankowy.

Po drugie wyrażenia takie jak "kibel" czy "niefart z rańca" nie powinny być umieszczane w literaturze pięknej.

Za to na plus należy zaliczyć bardzo poetyckie porównania "lecę popierdując już z przepełnienia".

"lufa w firmie, z którą planowałem mieć kiedyś dzieci" to wyrażenie także mi się nie podoba. Niestety jest bardzo...hm... szowinistyczne.

Jeśli miałbym ocenić to opowiadanie, to prawdopodobnie autor musiałby napisać je jeszcze raz.

A jako dowcip nie bawi mnie zupełnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności