Skocz do zawartości

nazwa.prv.pl

Red

Rekomendowane odpowiedzi

Co myślicie o tej promocji? Prerejestracja jest darmowa a okres na rok to 50zł + vat z tego co dobrze wyczytałem. Zamówiłem sobie jedną atrakcyjną domenę anglojęzyczną. Choć nie ma penwości że ona już jest moja. Co myślicie o domenach www.xx.eu?

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

był już wątek odnośnie domen .ue. Raczej na te najlepsze nie masz sans albo odadzą ci pieniądze, albo nie ponieważ firmy jak google czy polski orange mają je nawet jeśli ją kupisz

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Ale Red nie pytał o cybersquatting, tylko o atrakcyjność domeny .eu

Trochę późno na dobre nazwy, ale jak .eu zacznie funkcjonować to będzie ruch na rynku wtórnym.

Choć, moim zdaniem, domena taka jak każda inna, nic szczególnego.

I nie sądzę, żeby kiedyś zajęła pozycję dominującą nad .com, .net czy narodowymi.

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności