Skocz do zawartości

kopie zapleczy?

M0drzew

Rekomendowane odpowiedzi

Publikując rózne teksty na preclach w katalogach, czy gdziekolwiek, czasem piszę teksty z "palca" czasem z mieszarki.... różnie... ale ostatnio stwierdziłem, ze sprawdzę, czy wpisy np. sprzed 2 lat dalej są w sieci i... jak się okazało - są i to w wielu identycznych kopiach na wielu jakiś 'blogspotach' e-spolszczenia.peel i jakieś takie różne.... często gęsto z moimi linkami inside.

i teraz pytanie - co prawda link to link, ale google takie całkiem głupie nie jest, jak jest z zawartością tej skopiowanej strony, mój artykuł oryginalny będzie jako główny, a tamte tylko jako 'kopie'? a może obniży 'wartość' precla z oryginałem artykułu klasyfikując go jako kopie innego może np. silniejszego precla. no i najważniejsze, po co ludzie kopiują artykuły do siebie, żeby zrobić content?? kopie DMOZ-a ?? ja wiem, ze potrzebne jest zaplecze, ale jaki sens ma zaplecze postawione na zdublowanym tekście ?

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Na zachodzie walczą o to by ludzie kopiowali ich teksty z zawartymi tam linkami, nazywa się to artykuły do przedruku, dzięki temu masz masę dodatkowych linków, a o to przecież chodzi, żeby zrobić (linki) i się nie narobić.

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Cytat
po co ludzie kopiują artykuły do siebie, żeby zrobić content?? kopie DMOZ-a ?? ja wiem, ze potrzebne jest zaplecze, ale jaki sens ma zaplecze postawione na zdublowanym tekście ?

Robienie pkt w SWL :)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

bunitas napisał(a):
Nie masz się o co martwić :) to nawet dobrze - bo masz więcej linków. Nie będzie to traktowane jako duplicate content.

ale jak takie "przypadkowo" trafiają na farmy linków, to nie za fajnie jest :))

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

A co to za różnica? Na pewno nie zaszkodzi, bo jeśli tak... To dzis stawiam farmy linków i niszczę konkurencję.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności