Skocz do zawartości

5 prywatnych precelków

RiT

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Przedstawiam 5 moich prywatnych precelków. W sieci są już od dłuższego czasu. Posiadają sporo wpisów. Precle jakiś czas temu były już przedstawione na forum. Niedawno troszkę je odświeżyłem, usunąłem pewne ,,detale" które niektórym z was przeszkadzały w podjęciu decyzji o dodaniu strony.

Natomiast wykończony ciągłym usuwaniem spamu, typowa rejestracja została wyłączona. Jeśli ktoś ma ochotę na publikację ciekawych i porządnych tekstów to zapraszam. Wystarczy deklaracja pod tym postem chęci założenia konta i podania adresu email, na który prześle dane do konta.

Adresy precelków:

www.odnajdzmi.pl

www.bnb.net.pl

www.infodom.org.pl

www.maxcorp.com.pl

www.wyrazisty.pl

Chętnych zapraszam i ps: pamiętajcie min. 1000 znaków bez spacji, 2 linki dopiero po 5 pierwszych zdaniach

Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam, proszę o założenie konta.

magisterseo @ gmail.com

tak, widzę na niektórych preclach i zastanawiam się jaki jest sens dawania do sidebaru ostatnich wpisów skoro są na głównej?

moja sugestia, to wstaw zamiast tego losowe arty oraz podobne wpisy pod artykułami

pozdr

SEO, SEO i SEO

jesli jest mocliwosc to rowniez prosze o login

pawelgladun wp pl

czy masz moze kategorie "Turystyka" lub podobna?

Rezerwuj Bilety lotnicze online łatwa oraz intuicyjna wyszukiwarka biletów lotniczych

Zapraszam do wypowiedzi na nowy Blog turystyczny

Kompleksowa obsługa wyjazdów służbiowych oferuje najlepsze biuro podróży w Krakowie w ofercie bilety lotnicze, ubezpieczenia, przygotowanie wyjazdów insentive

M!s!ek dzięki, poprawię to. Konta będziesz miał aktywne dziś pod 23:00 . Szczegóły przeslę na PriV

Natomiast do kolegi maciek.jestem , wyraźnie napisałem że chodzi aby dodawać artykuły sensowne i na poziomie , a nie w każdym preclu zmieniać tytuł i dawać ten sam tekst wyraźnie się nie rozumiemy. Jeszce raz taki wpis, i blokada konta.

pozdrawiam

Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych.

M!s!ek dzięki, poprawię to. Konta będziesz miał aktywne dziś pod 23:00 . Szczegóły przeslę na PriV

Natomiast do kolegi maciek.jestem , wyraźnie napisałem że chodzi aby dodawać artykuły sensowne i na poziomie , a nie w każdym preclu zmieniać tytuł i dawać ten sam tekst wyraźnie się nie rozumiemy. Jeszce raz taki wpis, i blokada konta.

pozdrawiam

To były teksty z synonimami i były sensowne w miare.

Też poproszę konto: fotoprec@o2.pl

Dziękuję

Pozdr.

regulamin

noone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności