Skocz do zawartości

5 prywatnych precelków

RiT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Podbijam temat:

od dzisiaj tj 23.01.2011 udostępniam nową zasadę rejestracji. Dla wszystkich chętnych oraz tych osób którym nie zdążyłem założyć kont daję nową możliwość. Codziennie w godzinach od 21:00 do 23:00 będzie włączona opcja rejestracji konta. Wszystkich chętnych zapraszam do rejestracji w tym czasie.

Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych.

Witam

Po uporaniu się ze spamem i wszystkimi spamerskimi kontami oraz po zoptymalizowaniu wtyczek, rejestracja jest otwarta dla każdego przez 24/h.

Przypominam tylko, że wszystkie wpisy są moderowane i sprawdzane. Spam z mieszarek nie przejdzie.

w.przekop@auroracreation.com

Szukasz najlepszej chwilówki? Na https://chwilowkiranking.pl/ znajdziesz aktualne zestawienie ofert, porównasz warunki i wybierzesz tę idealną dla siebie – szybko, bezpiecznie i wygodnie. Zajrzyj już teraz i skorzystaj z profesjonalnego wsparcia w wyborze najlepszej pożyczki!

jak już napisałem panowie w poprzednim moim poście, rejestracja została otwarta dla wszystkich, tylko zaostrzony został tryb przeglądania wpisów czyli wszelaki spam, bez sensowne artykuły z mieszarek nie przejdą. Chcę, aby strony zawierały przydatne i użyteczne treści przede wszystkim dla użytkowników.

Witam, ostatnio wprowadziłem troszkę zmian na blogach co pewnie widać gołym okiem, nowe szablony, oraz klika przydatnych pluginów jak chociażby możliwość powiadamiania na portalach społecznościowych oraz małe utrudnienie w kopiowaniu treści.

W coraz większym stopniu w obliczu zalewnia precelków ciągłym spamem zastanawiam się nad płatnymi wpisami za niewielką kwotą. Zaznaczam, że się zastanawiam i chciałbym poznać wasze opinie.

Poproszę o założenie konta - scarface[a]autograf.pl

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności