Skocz do zawartości

5 prywatnych precelków

RiT

Rekomendowane odpowiedzi

Płatne wpisy = nie zarobisz nic

Prywatne konta dla zaufanych = sukces, dobra treść, podlinkowanie precli/artykułów

Raczej idź w tą stronę

Zgadzam się z przedmówcą. Zresztą zdaje się, że rozmawialiśmy o tym przy okazji zamknięcia kont "autorskich" na moich blogach, czego pierwsze, pozytywne efekty już widać.

Jeśli mogę Ci coś polecić, to wtyczkę "Archivist". Jej podstawową konfigurację opisałem kiedyś tutaj:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...c=93384&hl=

Pozwala ona na to, aby starsze artykuły losowo, co jakiś czas, ponownie pojawiały się na stronie tytułowej. Powoduje to, że z czasem "nie umierają" i są odświeżane. Oczywiście wszystkie parametry możesz dowolnie ustawić (o czym w podanym artykule piszę).

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wolę jak na stronie głównej pojawiają się nowe wpisy, do odświeżania starych kotletów jest archiwum.

Co do płatne czy nie. Tak sobie myślę, że może dobrym pomysłem byłaby płatność poprzez allegro. Czyli wykupienie dostępu dla jednego artykułu np w cenie 1,5 pln.

Ale to tylko na razie rozważania. Choć z drugiej strony chciałbym trochę zmienić postrzeganie polskich PressellPages bo to co mamy w tej chwili w naszych wynikach wyszukiwania woła o pomstę do nieba.

Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych.

Wolę jak na stronie głównej pojawiają się nowe wpisy, do odświeżania starych kotletów jest archiwum.

Co do płatne czy nie. Tak sobie myślę, że może dobrym pomysłem byłaby płatność poprzez allegro. Czyli wykupienie dostępu dla jednego artykułu np w cenie 1,5 pln.

Ale to tylko na razie rozważania. Choć z drugiej strony chciałbym trochę zmienić postrzeganie polskich PressellPages bo to co mamy w tej chwili w naszych wynikach wyszukiwania woła o pomstę do nieba.

Pewnie. Każdy ma swoją filozofię.

Ponieważ od jakiegoś czasu rozmawiamy o płatnościach, a teraz wspomniałeś o Allegro, to niech za cały, mój komentarz, posłuży tylko jeden tytuł aukcji.

Zamiary masz na pewno jak najbardziej uczciwe, a trafisz pomiędzy takich artystów: " POZYCJONOWANIE SEO PR 9 MEGA MOCNE KATALOGI-HIT!!". Dodam, że kosztuje to 9,99 PLN i jest to okazja! Ostatnich 100 szt. Cokolwiek by to miało znaczyć... Bo koleś na stałe wyjeżdża z Polski...

I po co wydawać kasę na kabarety?? Tu jest za darmo.

Pozdrawiam

Na preclach rejestracja jest wyłączona, więc tu poproszę o konto dla tom-wu at wp.pl

Witam

Po dłuższym zastanowieniu się zdecydowałem się na płatne wpisy. Wszystko na stronach precli.

Zdecydowałem się na ten krok bo dalsze przeglądanie artykułów ze zlepków wymieszanych słów już mi po prostu odbiera chęci.

pozdrawiam i mam nadzieję, że osoby które chcą pisać treści zachęcające do czytania zrozumieją o co chodzi.

Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych.

jesli mozna prosic na "kataloggrafik(malpa)gmial(kropka)com

Grafik komputerowy zaprojektuje ciekawe layouty, dodatkowo możesz skorzystać z usług projektowania logo które wykona agencja interaktywna katowice.

Jeśli potrzebujesz konkretne rozwiązanie e-commerce zobacz sklep internetowy

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności