Skocz do zawartości

5 prywatnych precelków

RiT

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Poproszę konto jeśli można :rolleyes:

digesta_test{malpa}interia.pl

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Autor precelków chyba nie kwapi się za bardzo na utworzenie kont :/

www.bnb.net.pl

www.infodom.org.pl

www.maxcorp.com.pl

leżą :rolleyes:

wlasnie dlatego tlumacze iz nie oplaca sie marnowac czasu na darmowe precle bo one gina szybciej niz powstaja. w stopce u mnie macie 18 zadbanych blogow za 20 zl, gdzie macie gwarancje iz beda przedluzane i linkowane. wychodzi po ok 1zl za wpis bez stresu i martwienia sie ze wasza praca pojdzie na marne. artykuly musza byc unikalne i na poziomie.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

www.bnb.net.pl

www.infodom.org.pl

www.maxcorp.com.pl

leżą :)

wlasnie dlatego tlumacze iz nie oplaca sie marnowac czasu na darmowe precle bo one gina szybciej niz powstaja. w stopce u mnie macie 18 zadbanych blogow za 20 zl, gdzie macie gwarancje iz beda przedluzane i linkowane. wychodzi po ok 1zl za wpis bez stresu i martwienia sie ze wasza praca pojdzie na marne. artykuly musza byc unikalne i na poziomie.

Ale ten system mi sie kompletnie nie podoba. Nie uzywam artykułow z mieszarki i jak mam być szczery wolałbym za 20 PLN móc dodac 20 artykułow a nie jeden pomieszany

• 2 tygodnie później...

www.bnb.net.pl

www.infodom.org.pl

www.maxcorp.com.pl

leżą :glupek2:

Ale ten system mi sie kompletnie nie podoba. Nie uzywam artykułow z mieszarki i jak mam być szczery wolałbym za 20 PLN móc dodac 20 artykułow a nie jeden pomieszany

Wiesz, nie moge sie z Tobą do końca zgodzić. To raczej wszystko zależy od prowadzącego, a nie od tego, czy coś jest płatne lub nie. Tylko przez ostatni rok przewinął się na tym forum tabun ludzi, którym się wydawało, że znaleźli sposób na łatwy zarobek...

Od dawna o nich nie slychać, choć w swoim czasie precle zakładali niemal hurtowo. Każdy z ich wątków zanim umarł śmiercią naturalną, kończył się mniej więcej taką właśnie dyskusją...

Ja na swoich preclach opłat nie pobieram, a mimo tego funkcjonują, są moderowane, w większości mają PR2. Można? Tak! Tylko trzeba wiedzieć, czego się chce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności