Skocz do zawartości

Linkowanie zaplecza między sobą

Publidog

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

No i właśnie temat z tytułu spędza mi sen z powiek. Wiadomo że zaplecze należy linkować między sobą ale jak? Rozumiem żeby nie przesadzać.

Zastanawiałem się też nad zmodyfikowanym modelem koła toteż mam odnośnie tego pytanie do bardziej doświadczonych osób.

Czy linkowanie z zapleczówki na zapleczówke o tym samym numerze IP ma większy sens w takim wypadku?

Mam niestety ograniczony dostęp do numerów IP przy "paru" stronach i i tylko 3 numery IP do wyboru. Czy z unikać linkowania z tego samego IP? Czy jednak jest to raczej traktowane jako zróżnicowanie IP?

Ip ten sam może być w twoich serwisach byle nie robić tego w koło linkowania- Musi być domena główna pod domeny i pod pod domeny linkujące.

Coś na zasadzie:

1 - strona klienta

2 - mocne serwisy

3 - słabsze serwisy

i tak:

-------1------

---2---2---2-

3---3---3---3

trójki linkują do dwójek, dwójki do jedynki? A co z linkowaniem między trójkami czy dwójkami? I ponawiam: co z modelem koła?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności