Skocz do zawartości

[Startup] Sieć linków dostępna od zaraz - NaJedynce.pl

Rekomendowane odpowiedzi

proszę o wyraźne zaznaczenie na stronach gdzie wybiera się poszczególne opcje że ceny są cenami NETTO - dopiero po przejsciu do sklepu okazuje się że trzeba doliczyć VAT - ktoś może się o to przyczepić.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak dla mnie ceny tez sa za wysokie. Szczegolnie takich rzeczy jak np. ksiega gosci - wpis 1,90zl, gdzie wpisy beda spychane na dlasze podstrony lub ksiegi zajechane spamem.

Ogolnie uwazam, ze ceny powinny byc co najmniej dwa razy nizsze. Oczywiscie nie widzialem wszystkich miejsc na jakich postuje autor, wiec nie moge sie do konca wypowiedziec, ale sporo jednak widzialem i wiem gdzie trafiaja linki. Poza tym jak nawet dzisiaj autor ma jakies fajnie znalezione miejsca, gdzie nie ma wielu linkow wychodzacych i faktycznie kilka linkow jest warte te klikanascie zlotych to nigdy nie wiadomo czy placac dzis za swietne miejsce, za dwa dni nie okaze sie, ze bedzie tam tona spamu, bo inni je tez odkryja. To ryzyko jednak tez powinno wplywac na cene.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Brakuje podstawowych informacji:

- atrybuty

- skąd pochodzą linki, czy polskie czy zagraniczne

- ilość linków wychodzących

- linki profilowe, blogowe komentarze, czy stałe z jakiś precli

- PR dla domen i URLi

- Na ile linki są umieszczane, czy jest ryzyko, że za dwa tygodnie linka nie będzie

- Czy te same bazy są cały czas wykorzystywane,

- itd :)

jak się kupi pakiet silver https://najedynce.pl/seo-pakiet-silver/ za 4 stówy, na jaki czas mam wszystkie te linki

na misc., na rok, forever?

W zależności od kategorii linków, w przypadku niektórych nie bierzemy odpowiedzialności za to ile będą wisieć. W chwili przekazania raportu będą dostępne.

Brakuje podstawowych informacji:

- atrybuty

- skąd pochodzą linki, czy polskie czy zagraniczne

- ilość linków wychodzących

- linki profilowe, blogowe komentarze, czy stałe z jakiś precli

- PR dla domen i URLi

- Na ile linki są umieszczane, czy jest ryzyko, że za dwa tygodnie linka nie będzie

- Czy te same bazy są cały czas wykorzystywane,

- itd :)

Już raz napisałem, że nie ma sensu ciągnąć dyskusji z Tobą tym razem również to napiszę i powstrzymam się od riposty. Wystarczy przeczytać ofertę i użyć trochę mózgu ;)

@aniec2

Dysponuje podobnym softem i co skoro większość normalnych ksiąg gości posiada inteligentną captche, wpisy są auto-approve ale księga jest moderowana, wiek domen dostępny od 1998 roku i PR w granicach 4-5? Myślisz, że ten śmieć w postaci 'nowego xrumera' doda tam gdzieś wpis? Nasza baza właśnie takie księgo gości posiada.

Co do cen - same przekazanie raportu umożliwia pozyskanie takiej bazy i dodawanie linków we własnym zakresie w kazdym pakiecie i praktycznie każdej kategorii. Ponadto baza jest aktualizowana. Póki co jest sporo zamówień, więc nie planujemy zmiany ceny, tym bardziej, że znalezienie wartościowych witryn zajmuje trochę czasu. Nikt przecież nie zamierza pracować charytatywnie. Jeżeli będzie mniejsze zainteresowanie i przełoży się to na mniej zamówien, wówczas ceny ulegną redukcji, póki co dostępne są kody rabotowe i inne promocje, które będą wprowadzane.

Nie widzę problemu aby iść i wykupić gdzieś indziej podobne pakiety linków za mniejszą cenę, jeżeli tylko takie znajdziecie lub ewentualnie sami posiadacie to z chęcią kupię duże ilości (nie oferujcie mi blastów ze scrapeboxa czy xrumera bo sam sobie taki mogę zrobić) ;-)

@aniec2 tak na marginesie, to jeżeli możesz podarować mi takie linki to z chęcią je przyjme. @Mal_Dar również mówiłeś tam o jakichś darmowych linkach, gdzie ta harda propozycja?

ff11.jpg

Linki PageRank 1-7 | Bazy linków SEO - więcej asortymentu w naszym sklepie SEO!

Już raz napisałem, że nie ma sensu ciągnąć dyskusji z Tobą tym razem również to napiszę i powstrzymam się od riposty. Wystarczy przeczytać ofertę i użyć trochę mózgu :)

Hnm...to chyba trzeba być wróżką aby wywnioskować to wszystko o czym pisałem z opisu produktów. Gratuluje talentu :shout:

Skończ już bo jesteś patetyczny. Trzeba być wróżką żeby oceniać jakość usługi jednocześnie pisząc, że się jej nie ocenia a następnie, że się z niej nie skorzystało.

ff11.jpg

Linki PageRank 1-7 | Bazy linków SEO - więcej asortymentu w naszym sklepie SEO!

Z punktu widzenia potencjalnego klienta:

1) Pomysł bardzo dobry

2) Ceny za wysokie

3) Mar Dal ma wiele racji w tym co mówi i nie możesz tego nie dostrzegać. Przejrzałem całą ofertę i niewiele się z niej dowiedziałem.

Przykłąd pierwszy: katalogowanie - nie wiadomo do jakich katalogów dodajesz, nie wiadomo czy ręcznie czy automatem, nie wiadomo czy opis będzie cały czas taki sam czy z mieszarki czy może każdy unikalny.

Przykład drugi: Presell Page - nie wiadomo kto pisze artykuły klient czy Wy, jeśli Wy to nie wiadomo czy z mieszarki czy każdy unikalny, nie wiadomo ile linków będzie w treści.

Ogólnie wielu rzeczy nie wiadomo, oprócz wymienionych także czy fora są polskie czy zagraniczne, czy piszecie w nich sami czy robi to robot, jak wygląda - mniej więcej - sprawa z indeksacją linków...

Oczywiście używając mózgu wielu z tych rzeczy mogę się domyślić, zakładając, że mam jakieś pojęcie o pozycjonowaniu. Niestety, większość ludzi nie ma takiego pojęcia, a zresztą to Wy coś oferujecie i to Wy powinniście informować dokładnie co oferujecie.

Ogólne wrażenie - pomysł bardzo fajny, ale nad opisem oferty to bym popracował. Przyznam się, że po wejściu w temat byłem wstępnie zainteresowany, ale ceny za wysokie, no i w pewnym stopniu kupuje kota w worku.

Tyle ode mnie - pozdrawiam i życze powodzenia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności