Skocz do zawartości

[Startup] Sieć linków dostępna od zaraz - NaJedynce.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@NaJedynce

Faktycznie zachowujesz się co najmniej, jakbyś nie robił tego dla klientów, ale im łaskę robił. Bardzo ważne pytania zadał Mar_Dal, na które brak odpowiedzi na Twoim sklepie, co budzi poważne wątpliwości co do jakości i skuteczności takich zakupów.

Zastanawiałem się nad wykasowaniem tego postu powyżej ale nie zrobię tego. Tak jak napisał Mar_Dal w opisie produktu brakuje mnóstwa informacji na temat oferowanych usług. Ja zbyt wiele sobie obiecywałem po rozmowie na komunikatorze.

@kazek76: Masz rację. Zachowują się tak jakby robili łaskę "bo czego ja się mogłem spodziewać za 24,60". Nie skomentuje tego.

Obecnie pracujemy nad drugą ofertą. W przeciągu paru dni serwis będzie czynny a ceny i pakiety z pewnością bardziej opłacalne. Póki co zapraszam do sklepu https://ic-trader.pl - podobny asortyment co w serwisie NaJedynce.pl, tańszy.

PS. Faktycznie, trochę się uniosłem i przyznaje się do tego ;-)

ff11.jpg

Linki PageRank 1-7 | Bazy linków SEO - więcej asortymentu w naszym sklepie SEO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności