Skocz do zawartości

Budowa zaplecza pozycjonerskiego

aras1991

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, mam zamiar wykupić sobie hosting, domenę i stworzyć na niej zaplecze do pozycjonowania. Klika skryptów blogowych, jakiś katalog stron może i interesuje mnie czy dobrym rozwiązaniem będzie jeżeli w jednej z subdomen będzie moje portfolio? Wtedy chyba będzie łatwiej dotrzeć internautom do mojej wizytówki, czy nie mam racji?

Pozdrawiam, Arek.

Trochę nie rozumiem co Ty chcesz zrobić, porfolio moim zdaniem powinno być na stronie głównej.

A to zaplecze będziesz robił tematyczne czy ogólne?

Właściwie to jeszcze nie wiem, bardziej ogólne bo w przyszłości możliwe że zajmę się pozycjonowaniem bardziej niż tylko amatorsko. Czyli jeśli na głównej będzie portfolio, w subdomenach katalogi czy blogi to nie będzie przeszkadzać tak?

No bo to jest tak że projektuje strony i przy okazji też by co nie co trzeba wiedzieć z dziedziny pozycjonowania. Ok, a jak to wtedy jest z wyszukiwarkami, dajmy na to mam portfolio, stronę/blog o majsterkowaniu i katalog stron i wszystkie już będą zaindeksowane przez Google to jeśli wpiszę site:mojastrona.pl to te subdomeny też wyskoczą w wynikach czy będzie to rozdzielone?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności