Skocz do zawartości

Google zaindeksowało strone główna z www a podstrony bez www

radeekk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam takie pytanko jak zrobić żeby podstrony były zaindeksowane z przedrostkiem www bo przez przypadek w katalogu wp.pl wpisałem strone bez www i strone główna mam z przedrostkiem www a podstrony już bez i to chyba z tego co wiem ma znaczenie bo google widzi to inaczej. A chce się zdecydować na wszystkie strony z przedrostkiem www. W narzędziach dla webmasterów ustawiłem z przedrostkiem www. I jeszcze jedno pytanie czemu po wpisaniu nazwy strony w google nie pokazuje mi title tego co mam wpisane tylko strona.pl a jak wpisze slowo kluczowe lub komende site to widzi normalnie title?

PS. co to takiego? Wyskoczyło mi to gdy wszedłem w ten temat..

pio_hpsxsrp.png

Dokładnie już robiłem screenshot'a ale mnie wyprzedziłeś.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Certyfikat kompetencji zawodowych Łódź

Chyba się ktoś włamał na forum że takie ceregiele sa i wyłudzaja hasła. Dzieki panowie za odpowiedzi 301 w .htaccess już wykonałem zmieniłem też w wp.pl ten wpis i dalem z przedrostkiem www bo to pierwszy katalog a strona jest jeszcze w fazie budowy ale z tego co wyczytałem im wcześniej sie zaindeksuje tym lepiej.

301 nie pomaga. Ostatnio taka sytuacja pojawia się dosyć często.

I jeszcze jedno pytanie czemu po wpisaniu nazwy strony w google nie pokazuje mi title tego co mam wpisane tylko strona.pl a jak wpisze slowo kluczowe lub komende site to widzi normalnie title?

Czasami Google samo dobiera title w celu lepszego dopasowania. Gdzieś czytałem wypowiedź jakiegoś speca z Google to tłumaczył, że tak dzieje się z przypadku "źle skonstruowanych znaczników title".

Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym :)

small_logo_footer.jpg

a strona jest jeszcze w fazie budowy ale z tego co wyczytałem im wcześniej sie zaindeksuje tym lepiej.

Dokładnie kończąc stronę możesz już zacząć ja indeksować. Dobrze że poczyniłeś powyższe kroki teraz już powinno być ok. Powodzenia w tworzeniu strony :)

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności