Skocz do zawartości

Linkowanie do podstrony

DarkSilver

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy jeśli linkuję do podstrony np. www.strona.pl/podstrona/ albo www.strona.pl/podstrona.html wpisując w anchor text pozycjonowana frazę to strona główna również przejmuje moc? Pytam tak, ponieważ pewien serwis udostępnił mi miejsce na swoim serwerze i mam strunę pod adresem www.stronaserwisu.pl/mojastrona/ i ostatnio zauważyłem że strona tego serwisu podskoczyła w google na frazę którą pozycjonowałem swoją stronę ;-) Ale może to tylko przypadek ponieważ moja strona oraz strona tego serwisu posiadają podobną tematykę.

Pozdrawiam

EDIT

Chyba pomyliłem dział, powinienem napisać w dziale dla początkujących ;/

Diablo 1 Hellfire - Kronika | Diablo 1 Mod - The Awakening | Path of Exile |

Powoli małymi kroczkami i strona znajdzie się w Top :) na początek dobre posunięcie.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności