Skocz do zawartości

Prośba o poradę w zakresie SEO

Coin

Rekomendowane odpowiedzi

Jako tytuł podajesz frazę na którą chcesz linkować stronę. Różnicuj ją, żeby wyglądało to bardziej naturalnie.

Olej katalogi, które wymagają linków zwrotnych. Nie warto sobie zaśmiecać strony linkami do nich. Na ich miejsce znajdziesz inne dobre katalogi, które nie wymagają linka zwrotnego.

... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni.

Dzięki raz jeszcze.

Kolejne pytanka.

1. Strona raz wrzucona do katalogu X już nie może być ponownie wrzucona do tego samego katalogu? CDzy zatem po wrzuceniu strony do np 1000 katalogów, nie znika nam ta opcja zupelnie?

2. Czy mozna w katalogach umieszczac podstrony np zamiast do dariuszczepiel.pl do strony z oferta dariuszczepiel.pl/blog/oferta ?

I kilka pytań jeszcze o moją stronę:

3. Czy fakt, że wpisanie domeny dariuszczepiel.pl przekierowuje na dariuszczepiel.pl/blog jest mocno oslabiajacy moje starania SEO? Mam tak dla wygody, chce zeby klient najpierw wchodzil na blog i nie chce bloga miec w glownym katalogu domeny - latwiej mi to wtedy ogarnac.

4. Czy posiadanie w komentarzach linkow z wylaczonym atrybutem no-follow powoduje ze mam na stronie za duzo linkow wychodzacych co tez oslabia moje starania SEO? Czy lepiej byloby jednak miec komentarze no-follow ?

Wyjątkowa Fotografia Ślubna Małopolska - Zapraszam !

ad1. Ciągle powstają nowe katalogi więc nie powinny się skończyć.

ad2. niektóre katalogi akceptują podstrony ale nie wszystkie

ad4. jeżeli blog jest dobry, unikalny, ma wartość dla użytkonika to ustaw dofollow ;) Od razu przybędzie ci komentarzy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności