Skocz do zawartości

Kolejna aukcja allegro - tym razem szablony

Carnagge

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
W ogole ciekawy sposob sprzedazy - cena to cena za 120 pkt. Dodanie 1 newsa to 1 pkt :P

Witam

Przede wszystkim cieszę że aukcja wywołała tak duży odzew :D

Jeden punkt jest pobierany TYLKO przy publikacji treści,

Dowolne zmiany wyglądu i treści możemy zapisać bez publikacji.

I opublikować później np pod koniec miesiąca.

Po drugie to rozwiązanie jest dedykowane dla osób które chcą mieć wizytówkę

w internecie która w atrakcyjny sposób zaprezentuje ich ofertę.

Tacy klienci jak wiem z doświadczenia aktualizują stronę raz na rok.

Do właśnie takich osób kieruję tą ofertę.

W dodatku "HOSING za FREE" :rotfl:

W dodatku domena też jest za free :)

Ja najbardziej tego "meni" zazdroszczę :)

"Miedzy innymi dlatego meni jest tylko jedno poziomowe"

Już poprawiłem

Dziękuję za wytknięcie błedu

Ale co ma na celu to zdjęcie zamyślonej twarzy? Zawsze myślałem że kobieta z DD przyciąga klientów a nie zarośnięta męska twarz ;p

edit literówka

Słusznie, ale zależało mi żeby wyróżnić aukcję w liście na stronie aukcji, był to eksperyment, który jak widać okazał się skuteczniejszy niż przewidywałem.

[...] był to eksperyment, który jak widać okazał się skuteczniejszy niż przewidywałem.

Jasna sprawa. Klawisz "kup teraz" w przeglądarkach kupujących rozgrzał się do czerwoności.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Jasna sprawa. Klawisz "kup teraz" w przeglądarkach kupujących rozgrzał się do czerwoności.

Spójrz na to z tej strony, ktoś na pio gdzie jest grupa docelowa go zareklamował... nie ma co... Może nikt nie kupił ale nie dlatego że sie eksperyment nie udał ale ze cms jest po prostu.... kiepski..

Spójrz na to z tej strony, ktoś na pio gdzie jest grupa docelowa go zareklamował... nie ma co... Może nikt nie kupił ale nie dlatego że sie eksperyment nie udał ale ze cms jest po prostu.... kiepski..

Na PIO nie ma mojej grupy docelowej o czym już pisałem parę postów wcześniej.

Na jakiej podstawie twierdzisz że CMS jest kiepski, i co konkretnie jest w nim kiepskiego?

Byłbym wdzięczny za nieco bardziej konkretne zarzuty, bo może chodzi o to że on się Tobie

osobiście nie podoba?

Spójrz na to z tej strony, ktoś na pio gdzie jest grupa docelowa go zareklamował... nie ma co... Może nikt nie kupił [...]

Wybacz - nie przekonałeś mnie, pomimo próby spojrzenia przeze mnie z "tej" strony ;)

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Spójrz na to z tej strony, ktoś na pio gdzie jest grupa docelowa go zareklamował... nie ma co... Może nikt nie kupił [...]

Wybacz - nie przekonałeś mnie, pomimo próby spojrzenia przeze mnie z "tej" strony ;)

Widzisz Styx, obawiam się że problem jest w systemie punktów, a nie w samej aukcji, czy zdjęcia.

Człowieku, wystawiasz bubla i próbujesz wmówić wszystkim, że Twój CMS jest dobry. Powiem krótko, tacy jak Ty zarabiają tylko na oszukiwaniu nieświadomych właścicieli małych i średnich firm, na nikim więcej. Wiesz dlaczego ludzie śmieją się z tej aukcji i twoich postów na forum? Nie? To Ci wytłumaczę... Twoja oferta jest niepoważna, a sprzedawanie CMSa na takich zasadach to zwykłe krętactwo. Nie twierdzę oczywiście, że to co robisz jest niezgodne z prawem ale chyba zgodzisz się ze mną, że to co robisz to szukanie frajerów. Bardzo podobnie działa nazwa.pl, która szacunek w środowisku utraciła już dawno. Przedłużenia po 130zł + jakieś śmieszne abonamenty za stronę firmową.

PS. Na podstawie mojej wypowiedzi nie trudno wywnioskować, że PiO nie jest Twoim targetem. Twoim targetem są tzw. "frajerzy" czyli mówiąc najogólniej - normalni ludzie, którzy nie znają się na branży internetowej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności