Skocz do zawartości

Kolejna aukcja allegro - tym razem szablony

Carnagge

Rekomendowane odpowiedzi

Człowieku, wystawiasz bubla i próbujesz wmówić wszystkim, że Twój CMS jest dobry.

Moim zdaniem, twoja krytyka dotyczy TYLKO modelu biznesowego a nie samego cms-a.

Proszę o więcej konkretów które każą Ci sądzić że CMS jest bublem, bo takie nieuzasadnione oszczerstwa są w tym przypadku tylko Twoim SUBIEKTYWNYM osądem nie popartym ŻADNYMI argumentami.

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wszystko co mówię jest moją subiektywną opinią. Nie twierdzę, że CMS jest nic nie warty, aczkolwiek system punktowy odrzuca mnie na tyle skutecznie, że nie mam zamiaru na tego CMSa nawet spojrzeć, a co dopiero go testować, jaki by on nie był. Wiem jedno, napewno nie ma w nim niczego czego nie posiadałyby inne dostępne na rynku systemy zarządzania treścią, a ze względu na sposób rozliczenia, nie był by on w ogóle brany pod uwagę podczas ewentualnego wyboru CMSa.

Kolega ma odwagę, eksperymentuje, TWORZY, doświadcza.

Nie oceniajcie, bo nie wiecie jaki wpływ na przyszłość będzie miała np.prezentacja na allegro, o której tu mowa... może to początek czegoś nowego, gdzie zamiast wirtualnych twarzy, flashowych reklam, pojawią się ludzie z krwi i kości?

Jeśli już koniecznie chcecie oceniać, zacznijcie od siebie.

Gwarantuję, że zobaczycie rzeczy, które nie za bardzo się Wam spodobają i które oczywiście jesteście w stanie zmienić.

Ufff ;)

Katalog firm: Katalog firm Polska

Strony inernetowe Wrocław: strony w dobrej cenie

Wszystko co mówię jest moją subiektywną opinią. Nie twierdzę, że CMS jest nic nie warty, aczkolwiek system punktowy odrzuca mnie na tyle skutecznie, że nie mam zamiaru na tego CMSa nawet spojrzeć, a co dopiero go testować, jaki by on nie był. Wiem jedno, napewno nie ma w nim niczego czego nie posiadałyby inne dostępne na rynku systemy zarządzania treścią, a ze względu na sposób rozliczenia, nie był by on w ogóle brany pod uwagę podczas ewentualnego wyboru CMSa.

Bardzo się cieszę że uściśliłeś, jak sam powiedziałeś nawet na niego nie spojrzałeś, więc nazywanie go bublem jest czystym oszczerstwem, co może potwierdzić każdy zdrowo myślący człowiek.

Czy sam CMS oferuje coś innego niż inne CMS-y, co do funkcjonalności rzeczywiście nie.

Natomiast jest wyjątkowo łatwy w obsłudze i oferuje utworzenie bardzo atrakcyjnej strony - wizytówki.

W swoim segmencie (nie bierzemy pod uwagę CMSów typu joomla czy drupal itp) nie ma pod tym względem

konkurencji

PS. Prawdopodobnie zrezygnuję z systemu punktowego.

PS.2. Moim celem nie jest nabieranie naiwniaków, zakładałem że osoby korzystające z tego CMS-a będą aktualizować treści najczęściej

raz na tydzień, (a zwykle raz na rok), co i tak daje ponad dwa lata na tych 100 punktach. Zwłaszcza że zmiany można zapisać w administracji bez publikowania.

PS.3. Bardzo mi przykro że ten system punktowy tak został odebrany. Na pewno nię chciałem nikogo naciągać;) Mam wielu klientów którzy nie chcą specjalnie się zastanawiać nad treścią i wyglądem, po prostu chcą mieć swoją stronę w internecie i to dla nich jest ten CMS i wiem z doświadczenia że nie zmieniają treści nawet przez kilka lat!!!

Zwłaszcza że zmiany można zapisać w administracji bez zapisywania.

rewolucyjna funkcja, chyba zaden inny cms takich rzeczy nie potrafi. zapisywac bez zapisywania - ciekawe

SFM Filtry - wysokiej jakości filtry powietrza do systemów wentylacji i klimatyzacji.

W naszym sklepie internetowym filtry powietrza do wentylacji kupisz szybko, tanio i bezpiecznie.

centrale telefoniczne Siemens, Panasonic, Slican

pierwszy z brzegu chyba każdemu znany wordpress ma taką funkcję ;)

Po pierwsze:

To nie jest cecha unikalna tego CMS

Po drugie:

Nie jest to CMS rzędu Jumla, Drupal czy Wordpress, jak to już nadmieniłem kilka postów wcześniej

Cechą unikalną jest sposób prezentacji treści

Zresztą wyszedłem z założenia że CMS jest środkiem do celu, a nie celem i skupiłem się na oryginalnym sposobie prezentacji

treści, a CMS maksymalnie uprościłem

Kolega ma odwagę, eksperymentuje, TWORZY, doświadcza.

Nie oceniajcie, bo nie wiecie jaki wpływ na przyszłość będzie miała np.prezentacja na allegro, o której tu mowa... może to początek czegoś nowego, gdzie zamiast wirtualnych twarzy, flashowych reklam, pojawią się ludzie z krwi i kości?

Jeśli już koniecznie chcecie oceniać, zacznijcie od siebie.

Gwarantuję, że zobaczycie rzeczy, które nie za bardzo się Wam spodobają i które oczywiście jesteście w stanie zmienić.

Ufff ;)

Bardzo dziękuję za dobre słowo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności