Skocz do zawartości

Gdzie sprawdzić ilość backlinków?

Elegant

Rekomendowane odpowiedzi

Do tej pory korzystałem zawsze z backlinkwatch.com

ale ostatnio coś nie działa.

Jaką inną stronę możecie mi polecić, może lepszą do sprawdzania backlinków albo program?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

https://www.linkdiagnosis.com w ogóle działa? Może głupie pytanie, ale jak już kiedyś tego próbowałem, wpisałem adres i proces trwa i trwa i ciągle jest 1%, więc coś jest chyba nie tak.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Wejdź na yahoo.com i wpisz: link:www.domena.pl

wyskoczą strony zaindeksowane a w drugiej zakładce backlinki

ale jak 99% programów na rynku pokaze tylko 1000 linków. trzeba pokombinować żeby dostać więcej niż 1000 wyników.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@ zgred

nie całkiem rozumiem. jeśli wejdziesz na yahoo.com i np. wrzucisz link: www.ebay.com wyskakuje około 120 milionów backlinków.

eksportowanie danych nie jest do końca możliwe, bo można przenieść tylko 1000 danych na format tsv.

Uważam jednak, że yahoo dla początkujących jest całkiem dobrym rozwiązaniem.

120 MIO owszem - ale sprawdzić możesz pierwszy 1000.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Wejdź na yahoo.com i wpisz: link:www.domena.pl

wyskoczą strony zaindeksowane a w drugiej zakładce backlinki

już nie wiem na co mam patrzeć...

Załóżmy, że na yahoo wpiszę link:www.domena.pl i pokażę mi 265 backlinków

jak wpisze link:domena.pl to nie ma żadnego linku,

a jak szukam na stronie, która została zaproponowana na początku tego posta: www.majesticseo.com

to pokazuje mi:

Backlinks

(EDU / GOV)

20,588

(5 / -)

I na co mam patrzeć w końcu bo pomału się gubie..

Z góry dzięki za pomoc

Mi wyniki na https://www.linkdiagnosis.com nie ładują się. Natomiast https://www.backlinkwatch.com/ odnoszę wrażenie, powielał wcześniejsze wyniki, bez aktualizacji.

Pozostał propozycje sprawdzę :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności