Skocz do zawartości

Pozycjonowanie nowej strony czy zaplecza?

peek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Przygotowałem sobie dwa tematyczne zaplecza do swojej strony głównej, która będzie sklepem internetowym. Oba zaplecza są oparte na systemie WordPress.

Mam następujące pytania:

1. Zakładając, że sklep otworzę za kilka miesięcy (3-5) - czy już w katalogach i preclach wskazywać z właściwym anchorem na stronę główną, która teraz jest jedną podstroną z 3 linijkami tekstu (które mają zawarte słowa kluczowe)?

2. Czy może skupić się na linkowaniu i preclowaniu dwóch stron zaplecza (na różnych IP niż sklep)?

3. Kiedy najlepiej ze swojego tematycznego zaplecza wskazać na stronę główną sklepu?

4. Jak wskazać z zaplecza? Jednym linkiem np. w stopce czy dawać artykuły (wiele) z linkiem do strony głównej ze sklepem?

5. Jak linkować z zaplecza? Oba bezpośrednio na sklep czy zaplecze 1 -> zaplecze 2 -> sklep?

Mam nadzieję, że mi pomożecie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności