Skocz do zawartości

[strona] Fotografia ślubna Bielsko-Biała

DamianL

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Proszę o ocenę strony o Fotografii ślubnej w Bielsku-Białej, Żywcu i Cieszynie.

słowa kluczowe: Fotografia ślubna bielsko, Fotografia ślubna żywiec, Fotografia ślubna cieszyn.

Miłe porady odnośnie optymalizacji, wyglądu, prostoty :blush:

Pozdrawiam.

SEO in Bielsko-Biała 

Może odniosę się do informacji na stronie, a raczej braku: podaj imię i nazwisko fotografów - zawsze wzbudza to większe zaufanie.

Nie zamówiłbym na tak ważną uroczystość fotografów Marcina i Sebastiana.

Chyba, że przeoczyłem informacje...

Black Friday 2024

W topx.pl nawet 50% taniej! - codziennie nowe promo!

W porządku. Nazwiska faktycznie do uzupełnienia.

Co do loga, to nie jest chyba punkt w punkt skopiowane z Dreamworks. Miało przypominać o tej wytwórni i jak widzę widać to na 1 rzut oka.

A jakieś uwagi pod względem pozycjonowania?

SEO in Bielsko-Biała 

Słaba ta strona a kopiowanie czyjegoś logo to już poniżej krytyki. Jak ktoś nie potrafi wypracować własnego stylu to musi kopiować. Szkoda słów. A jak już się tak bardzo chciało do czegoś nawiązać to trzeba było zrobić coś nawiązującego. Zrobić != przerobić. Dla jasności.

@raado

Radzę oglądnąć inne strony fotografii , musi być przejrzysta, czytelna i zatrzymać zdjęciami fotograficznymi.

Logo jakbyś nie zauważył przerobione. Nie pisze tam DREAMWORKS tylko PHOTODREAMS i nie siedzi na tym samym księzycu koleś z wędką tylko z aparatem, wszystko więc w granicach dobrego stylu.

SEO in Bielsko-Biała 

zdjęcia ciekawe, natomiast miniaturki w galerii wczytują się dość długo.

No i animacja na każdej stronie jest chyba odsyłaczem :D

czasem trzeba dłużej "podziubać" we flashu albo znaleźć komponenty bez odsyłaczy :P

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Ostatnio jakiś wysyp stron z galerią w której po bokach obrazki są przyciemnione,

strasznie mnie to irytuje bo zdjęcia po bokach sa nieczytelne i przerysowane maja kolory jak by były oglądane pod kontem 78stopni na matrycy TN :D

Odwraca mi to uwagę od tego co jest w środku

I na dodatek można tylko przesuwać tylko po jednym zdjeciu :P

W fotografii nie chodzi o ilość ale o jakość , zdecydowanie za dużo zdjęć, i to takich z przypadku , popracował bym nad doborem zdjęć no i nad jakością

Radzę oglądnąć inne strony fotografii , musi być przejrzysta, czytelna i zatrzymać zdjęciami fotograficznymi.

Logo jakbyś nie zauważył przerobione. Nie pisze tam DREAMWORKS tylko PHOTODREAMS i nie siedzi na tym samym księzycu koleś z wędką tylko z aparatem, wszystko więc w granicach dobrego stylu.

Przejrzysta, czytelna i zatrzymać zdjęciami powiadasz - pierwsze co po wejściu na stronę rzuca mi się w oczy to tandetnie przerobione logo DREAMWORKS. A fotograf dla mnie powinien mieć pomysł na zdjęcia i być KREATYWNY. Jak ktoś KOPIUJE pomysł od kogoś to NIE JEST KREATYWNY. Drugie rzeczywiście rzucają mi się w oczy zdjęcia i odchodzący do lamusa Flash, którego spokojnie można zastąpić jQuery z korzyścią dla strony zarówno pod kątem SEO jak i wydajności, aczkolwiek tłumaczyć nie zamierzam.

Po kolejne: żółty, niebieski i biały na czarnym wcale nie są czytelne, prędzej drażniące.

Pozdrawiam.

Przejrzysta, czytelna i zatrzymać zdjęciami powiadasz - pierwsze co po wejściu na stronę rzuca mi się w oczy to tandetnie przerobione logo DREAMWORKS. A fotograf dla mnie powinien mieć pomysł na zdjęcia i być KREATYWNY. Jak ktoś KOPIUJE pomysł od kogoś to NIE JEST KREATYWNY. Drugie rzeczywiście rzucają mi się w oczy zdjęcia i odchodzący do lamusa Flash, którego spokojnie można zastąpić jQuery z korzyścią dla strony zarówno pod kątem SEO jak i wydajności, aczkolwiek tłumaczyć nie zamierzam.

Po kolejne: żółty, niebieski i biały na czarnym wcale nie są czytelne, prędzej drażniące.

całkowicie podzielam co napisał raado. nawet jeżeli zdjęcia Wam wychodzą to o testach funkcjonalności i stylu za wielkiego pojęcia nie macie więc sugeruję się posłuchać wypowiadających się wyżej - ot po to chyba to jest żeby Wam pomóc.

Można zrobić coś przejrzystego i czytelnego, a wyglądającego profesjonalnie - owszem. Niestety Wy macie lekki chaos na stronie. Nie widać odcinania się najważniejszych jej części przez co zlewają się poszczególne elementy. Jeżeli wyłącznie sami chcecie robić to może na początek jakieś jaśniejsze tło. Praca na ciemnych tłach bywa trudniejsza a efekt przez to gorszy. Z tekstem koniecznie coś zróbcie bo się go czytać nie da.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności