Skocz do zawartości

Najlepszy program do katalogowania

masacra

Najlepszy program do katalogowania  

102 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepszy program katalogujący

• Publiker
      13
    • Seoadder
      1
    • OmniADD
      4
    • Kataloger
      4
    • Spambot
      0
    • SeoLight
      8
    • Seo Bohater
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli masz mało storn do katalogowania, to wybierz pólautomat (zwłaszcza jeśli to storny wartościowe).

Z półautomatów są tylko dwa warte uwagi: SeoLight i Seo Bohater. Oba mają ogromne możliwosci i znakomity support. SeoLight ma wygodniejszy interfejs, w Seo Bohaterze interfejs jets trochę chaotyczny ale za to masz kilka dodatkowych funkcji typu synonimizator.

Z automatów korzystaj jeśli masz sporo stron do katalogowania, zwłaszcza zaplecz.

Spośród automatów najlepiej wybierz Publikera (co prawda serwer obciąża bardziej niż OmniAdd, ale jest dużo lepszy support i ma wiecej funkcji).

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Tak jak pisalem: ze względu na "wiarygodnosc" autora. Czesc z jego programow sluzy do spamowania bynajmniej nie w znaczeniu seo.

Ponadto bierz tez pod uwage silnik programu - jak masz cos na silniku IE i wejdziesz na katalog, na ktorym jest jakas niespodzianka w ActiveX to mogą być jaja.

To że różne programy mam na stronie w tym do spamowania nie znaczy że jestem nie wiarygodny zobacz moje pozytywy na allegro lub poszukaj w necie czy kogoś oszukałem itp, nie znajdziesz takiej informacji.

Na pewno jest małą wadą że program jest opraty tylko na IE ale kontrolki ActiveX i inne wyskakujące reklamy popup można sobie wyłączyć w ustawieniach IE lub użyć programu do zabijania reklam typu Ad Muncher który zabija reklamy w każdej przeglądarce więc żadna reklama nie wyskoczy podczas katalogowania.

Wilkowi chodzi o fakt, że możesz załapać jakieś paskudztwo i dołączysz do akcji mamtrojana.pl

W żadnym z moich programów paskudztwa się nie złapie.

Sprzedam komplet 25 programów do pozycjonowania za 69zł - szczegóły na stronie spambot.pl SEO -
wystawiam fv vat

Dla mnie fakt tworzenia miedzy innymi (wcale nie twierdzę, ze wyłącznie) programów służących tylko do jednego z dwóch celów: albo wkurzania ludzi albo łamania prawa (np. czat flooder) jasno świadczy o wiarygodnosci. Żeby było jasne: oczywiscie, ze sposob użycia zalezy od użytkownika końcowego. Natomiast budzi to wystarczająco dużo wątpliwosci, aby unikać Twojego oprogramowani - generalnie osoby zajmujące sie spamowaniem mailowym/komunikatorowym/czatowym itp wg wielu ludzi rzadko są wiarygodne. To nie to samo, co spam seo. Porównując do świata nieinternetowego: jakby ktos, kto specjalizuje się w śmieceniu na osiedlu chciał ci sprzedać wyposażenie kuchni uznałbyś go za osobę wiarygodną? Tak to wygląda. Ty jako argument podajesz kupujących na Allegro, ja ogólną opinię internautów na temat autorów oprogramowania do spamu - i na tym możemy zakończyć dygresję, bo dalsza dyskusja będzie tak czy inaczej tylko opinią przeciw opinii.

Co do silnika IE: nawet jeśli wyłaczysz ActiveX, to IE ma wystarczająco dużo luk bezpieczeństwa, by w każdej sytuacji gdy ma sie możliwosć użycia zamiast nich Gecko, Opery lub KHTML wybierać właśnie cos z tej drugiej grupy. Tak wiec pod tym względem tak czy inaczej w kwestii co warto kupic dochodzimy do Seo Bohatera i SeoLighta, które pod wzgledem ogólnej funkcjonalności, jak tez pod względem stosunku cena/jakość praktycznie nie mają innej konkurencji niż siebie nawzajem.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Bez względu na to co wybierzesz, to warto zastanowić się nad użyciem programu w wirtualnej przestrzeni jaką tworzy np. sandboxie. Nawet jeśli przez otwieraną stronę wejdzie ci jakiś trojan, to i tak nie przedostanie się do systemu. Kiedyś testowałem i działało to ok. Program po 30 dniach pokazuje nagscreen, ale można go dalej legalnie używać.

pozdrawiam

Grzegorz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności