Skocz do zawartości

Czary?

blake

Rekomendowane odpowiedzi

Google jak wiadomo jest nieobliczalne i nigdy nie wiesz co zrobi, ale to co mi zrobiło parę dni temu jest nie do pojęcia... ale może opiszę co się dzieje...

Domena na dokładnie 3 miesiące i 8 dni, fraza na którą pozycjonowałem była dość łatwa i bardzo szybko (po ok miesiącu) była na 1 pozycji. Zacząłem więc pozycjonować podstrony na dłuższe ogonki no i też po kilku dniach wybijały się na 1 pozycję. 4 dni temu zauważyłem, że w pierwszej setce nie ma głównej frazy! za to ogonki bez zmian na 1 pozycji. Co więcej na główną frazę strona znajduje sie w top10 na 8 pozycji, ale nie jest to strona główna a jedynie podstrona! Bana ani filtra nie ma bo po wpisaniu domeny pokazuje się ona na 1 pozycji, co więcej jak dodam do głównej frazy jakiś ogonek to główna też się pojawia na 4 pozycji. Pomyślałem też, że może to być koniec FSB, z tym, że wątpię, że to tak wygląda że jedna fraza wylatuje kompletnie a inne zostają.

Co o tym myślicie i czy jest szansa, że pozycje wrócą?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Wróciło :) ale dziwne to było

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności