Skocz do zawartości

strona do oceny www.drew-kij.pl

pk96

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jedyny plus za motywacje i próba stworzenia czegoś samemu to się ceni ale też się mówi "jak czegoś nie potrafisz zrobić to nie bierz się za to" najlepszy przykład Pana strona... nie oceniam bo nie ma czego.. za 100 zł można zrobić już w miarę przyzwoitą stronę, jeżeli to nadal za dużo no to skąd pieniądze na domenę i serwer ?!

ta kije drewniane już byli na PIO, ale w innej odsłonie, jaszcze gorszej, w zeszłym roku.

Tam napisałem całkiem sporo o szablonach , CMSach itd ale widzę autor uparcie idzie w zaparte. I co tu powiedzieć więcej?

Widzieliście stopkę? :) ostro 26 linków i Powered by Piotr Korzeniewski Copyright 2010

dzięki za wszystkie opinie

poszukam jakiegoś darmowego szablonu i spróbuję go przerobić za domneę i serwer wydałem 60zl

A myślisz że jak otworzysz firmę to od razu są , ogromne zyski ?

pierwsze miesiące analizujesz wszystkie wydatki .

jak by było mnie stać na profesjonalistę to wyrzucił bym 1500zl i by robił super stronę .

a z czasem napewno nauczę się czegoś więcej i po zmieniam.

ps.jakoś klienci nie uciekają i telefonów z dnia na dzień mam coraz więcej minimum 5 dziennie .

Więc nie wypowiadaj się na tematy których nie masz zielonego pojęcia , znasz się na komputerach i HTMl itd. i przy tym siedź , nie wychylaj się w biznes bo nie masz o tym zielonego pojęcia . pozdra

Powiem szczerze, że takiej "kibelozy" to dawno już nie widziałem.

Otwieram stronę i co, od razu na cały ekran rzuca mi się baner główny (i to tandetny), muszę całą stronę przelecieć aby dojść do jakiegoś opisu. A tam kontakt gdzie upchnięty w prawo, nijak pasujący do całości.

A już najbardziej rozwalił mnie tekst:

"Kopiowanie treści bez zgody autora zabronione"

Jakbym miał kupować kij to tylko po to aby tą stronę rozwalić w drobny mak.

to wyrzucił bym 1500zl i by robił super stronę .

za 150 będą chętne postawić Joomla i dostosować jakiś odpowiedni szablon graficzny

znasz się na komputerach i HTMl itd. i przy tym siedź , nie wychylaj się w biznes bo nie masz o tym zielonego pojęcia . pozdra

Go to the top of the pageReport Post

Wiele użytkowników PIO prowadzi dobrze prosperujące firmy , i nie obrażaj ludzi jak chcesz rady

To ze ktoś się zna na "komputerach i html" a do tego potrafi zarządzać firmą to tylko dobrze o nim świadczę.

Wiele prowadzi nie tylko firmy SEO.

Podsumowując twoja strona świadczę

1.Ze firmę (ciebie jak właściciela) nie stać na porządna stronę i tym tracicie wiarygodność w oczach potencjalnych klientów.

Nikt nie chce ciebie obrażać, ale nie obrażaj ludzi które tylko chcieli cie uświadomić w tym że sam sobie szkodzisz

Zdejmij tę stronę z serwera i nie strasz ludzi. To powinno byc karalne.

Potencjalni klienci myślą tak: Jak to coś ma być ich stroną internetową to czym jest coś co nazywają kijem do szczotki?????????

ps.jakoś klienci nie uciekają i telefonów z dnia na dzień mam coraz więcej minimum 5 dziennie .

Więc nie wypowiadaj się na tematy których nie masz zielonego pojęcia , znasz się na komputerach i HTMl itd. i przy tym siedź , nie wychylaj się w biznes bo nie masz o tym zielonego pojęcia . pozdra

LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności