Skocz do zawartości

strona do oceny www.drew-kij.pl

pk96

Rekomendowane odpowiedzi

@Bez przesady, Twoim zdaniem cała Polska widziała tę stronę? Dowiedział się, że strona jest do bani i albo coś z tym zrobi, albo nie.

Chyba Twoim - bo ja tak nigdzie nie napisałem. "Nie będzie drugiej szansy na zrobienie pierwszego wrażenia." - chodzi o fakt kiedy klient trafia na taką stronę - na nim już drugiego wrażenia nie zrobisz. Więc nie doszukuj się czegoś czego nie napisałem.

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Więc nie wypowiadaj się na tematy których nie masz zielonego pojęcia , znasz się na komputerach i HTMl itd. i przy tym siedź , nie wychylaj się w biznes bo nie masz o tym zielonego pojęcia . pozdra

Ludzie starają Ci się pomóc, prowadzą biznes od kilku, kilkunastu lat i mówią prawdę o Twojej stronie.

Nie kieruj się emocjami tylko czytaj, ucz się, przyjmuj krytykę.

Na chwilę obecną strona jest niskiej jakości i tyle.

Katalog firm: Katalog firm Polska

Strony inernetowe Wrocław: strony w dobrej cenie

Jeśli chcesz poprawić wygląd twojej strony to proponuje Ci skorzystać z DARMOWYCH gotowców typu wordpress. Wystarczy zainstalować jakiś schludny motyw + ustawić ładnie widgety + średnie logo i będą bardzo fajne efekty :)

Jeżeli nie ma się doświadczenia w tworzeniu stron, to po co eksperymentować na stronie firmowej (!) ?

Oszczędzisz sobie czasu, stresu a klienci będą bardziej usatysfakcjonowani.

gdzieś zaginęła...

Bo wy nie rozumiecie , nie mam pieniędzy na takie rzeczy , dzieki tej stronie dzwonią ludzie i zamawiają kije , a nie mi tylko piszecie że strona kibel , wiem to dlatego prosiłem o porady co zmienić a nie o zbędne o pinie typu " ale szajs" i już wiem co zmienić za*******e . tylko nie którzy mi tutaj dają dobre rady . a nie którzy to chyba tylko sobie posty nabijają .

wiem że strona jest zj****a dlatego proszę o porady co zmienić i jak ? jak masz coś głupiego do napisania nie wnoszącego nic sensownego do tematu to schowaj to sobie w buty , tylko konkrety

Chcesz konkretów?

- top wielki, nieładny, niewyśrodkowany, nieestetycznie wykonany. Użyty font niczym z epoki kamienia łupanego, a całość pewnie robiona w paincie. Top zajmuje cały ekran przeciętnego monitora, trzeba przewijać, aby dostać się do treści,

- top wygląda, jakby był z innej bajki, niż reszta strony

- brak polskich znaków w całym "contencie", wszystko pogrubione, jakby miało to ułatwić czytanie,

- stopka nie ma w ogóle formatowania. Zero jakiejkolwiek zabawy z CSS, kolorem czcionki - zero jakiejkolwiek estetyki, umiejętnego dobrania kolorów

- menu "Kontakt" z prawej to samo: brak formatowania sprawia, że czarny tekst jest na ciemnoszarym tle, co czyta się fatalnie. Dorzuciłeś jeszcze dwa losowo dobrane gify, które nijak się komponują w obecny wygląd strony,

- po co komu tyle maili w kontakcie? skąd wiadomo, do czego każdy z nich służy?

- linki w stopce - czy ty widzisz tę samą stronę, co my? czy to jest estetyczne?

Ogólnie powinieneś odpowiedzieć sobie na pytanie, czy tobie ta strona się podoba? Wątpię, żeby tak było. Zrób ją od początku, tak, aby było prosto, ale czytelnie i po prostu ładnie. Zgraj jakoś kolory, aby nie raziło w oczy, a jednocześnie dobrze się czytało...

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności