Skocz do zawartości

What a f**k

ajax

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem właśnie, że innym pokazuje - pisze z innymi na gg i im się wyświetlają normalnie reklamy.

Ja tu na tym komputerze nie widzę wogóle reklam.. zaraz oszaleje. Na moim koncie normalnie kasa napływa, a jak przegladam swoje strony to nie ma reklam. Wchodzę na dowolną strone gdzie od kiedy pamietam były reklamy i tez nie ma. Na stronie adsense lab tez nie ma, na tym tym forum tez nie!!

Wogóle.. jakby ktoś jeszcze nie wiedział... ehh to na tym forum po prawej pod "Pomoc dla Daniela" mam puste pole a zawsze były reklamy..

Nie wiem o co chodzi.. może jakiś filtr na moje IP, żebym nie widział reklam. I'm very confused..

Dodam tylko, że sprawdzałem pod trzema przegladarkami: IE, opera i firefox

Przejrzyj plik HOSTS w katalogu windows'a. W razie dalszych niepowodzeń radze przeszukanie forum używając jakos słowa kluczowego właśnie HOSTS.

pozdrawiam.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Ok dzięki za naprowadznie. Mam plik HOSTS, a w nim tylo "#"

Wyczyściłem ale nic nie pomogło. :/ lipa

Juz mam odpowiedź.

Przyczyną była Kazaa lite. Wystaczy uruchomić programik kazyy o nazwie hosts (plik wsadowy MS-DOS) a reklamy bedą znow wyświetlane.

Temat zamknięty jak dla mnie.

Chyba pomyliles forum. To dotyczy adsense, nie konfiguracji twojego polaczenia czy tez softu.

Edit zeby nie nabijac

Nic nie pomyliłem..

Czyli myslales ze adsens po prostu zniknelo z calej sieci mimo ze kasa sie naliczala ? dobre ;] whatever...

Contextual Tracker - monitorowanie kliknięć dla AdSense, AdKontekst, OnetKontekst, Yahoo...

Web2.0: ...folksonomy, prototype.js, script.aculo.us...

Patche dla IE w JS: IE7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności