Skocz do zawartości

Blog o zarabianiu przez internet

slawomir78

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Przedstawiam Wam mojego bloga, który porusza tematykę zarabiania pieniędzy w internecie. Wiem, że takich blogów w sieci jest już kilkaset, ale mimo tego chciałem stworzyć coś swojego. No i spróbowałem :dirol:. Zapraszam do odwiedzin wszystkich zainteresowanych. Mile widziane również opinie na temat tego, co należałoby jeszcze pozmieniać, pododawać itp. Adres do bloga - https://zloty-partner.blogspot.com/

Pozdrawiam.

Dokładnie tak jak piszę MaxPan. Darmowy hosting blogów, skrypt, grafika. Oceniłbym treść gdyby było jej tyci więcej. To co masz tam aktualnie służy tylko temu by nałapać ref w ZM. Nie ma żadnej wartości dla czytelnika.

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

A na blogspocie nie ma czasem ograniczenia reklam tylko do AdSense? Coś mi się wydawało, że kiedyś widziałem taki punkt regulaminu, ale jestem za leniwy, żeby szukać. Może ktoś potwierdzi albo zaprzeczy.

A co do bloga to tematykę wybrałeś ambitną i mocno obstawioną, więc życzę powodzenia, będzie Ci potrzebne.

Rzeczywiście trochę przesadziliście z tymi radami(?), jak ktoś jest początkujący to nie ma prawa znać się na tym tak dobrze jak wy. :)

1. Wywal wszystkie reklamy - po co je wstawiać na początku funkcjonowania strony? Jak zdobędziesz jakiś ruch to wtedy możesz o tym pomyśleć.

2. Załatw sobie płatną domenę + hosting.

3. Popracuj nad skórką.

4. Wywal linki ze stopki, tak jak już mówili inni.

P.S.

Tematyka fajna, sam się nią interesuje :)

gdzieś zaginęła...

@I kolego 'raado', przepraszam że uraziłem Twoje uczucia zakładając tu taki temat.

Kolego? Chyba nie.

I o moje uczucia się nie martw. Drażni mnie po prostu jak widzę, że ktoś wstawia taki śmietnik do oceny. Więcej linków wychodzących i reklam niż treści.

Nie pozdrawiam i kończę temat.

@I kolego 'raado', przepraszam że uraziłem Twoje uczucia zakładając tu taki temat.

Kolego? Chyba nie.

I o moje uczucia się nie martw. Drażni mnie po prostu jak widzę, że ktoś wstawia taki śmietnik do oceny. Więcej linków wychodzących i reklam niż treści.

Nie pozdrawiam i kończę temat.

Pozostawiam bez komentarza Twoje powyższe "wypociny".

Myślałem, że na tym forum są ludzie z którymi można porozmawiać na poziomie. Myliłem się. Przynajmniej już wiem, że nigdy więcej nie będę się pytał o porady na tym forum. Na całe szczęście w sieci jest wiele innych stron o pozycjonowaniu na którym z pewnością znajdą się osoby, z którymi da się normalnie wymienić poglądami.

Również nie pozdrawiam, przynajmniej nie CIEBIE.

Wystawiasz stronę w dziale "Strony do oceny" a jak ktoś ją skrytykuje to podkulasz ogon i gniewasz się na całe forum. 2 krotnie wyraziłem swoją obiektywną ocenę po wejściu na Twoją stronę i tyle. Ten blog jest jednym z wielu o takiej tematyce, na dodatek nie wyróżnia się niczym oprócz kiepskiej szaty graficznej, brakiem treści i przepychem reklam oraz linków wychodzących.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności