Skocz do zawartości

Centrum Egzaminacyjne Google

ErnestM

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, od niedawna zaczalem szkolic sie w AdWords w celu zdobycia certyfkikatu, jednak zastanawia mnie rzecz czy moze sa dostepne gdzies kupony (vouchery) ktore umozliwiaja przystapienie do egzaminu za darmo, badz redukuja cene ? obecnie kazdy egzamin kosztuje $50, niby nie majatek ale zawsze cos. Pozdrawiam

Na szkoleniach google takie kupony rozdają. Ale nie wiem czy wiesz ale teraz trzeba mieć min 85% żeby zdać egzamin Googla. Jakiś czas temu zdawałem i miałem 83% i jest to egzamin oblany :)

XRContent.com - pozwól swojemu XRumerowi generować miliony unikalnych treści codziennie.

No to powiem ci, że chyba nie zdawałeś jeszcze egzaminu skoro tak twierdzisz. Bo egzamin nie jest czysto teoretyczny i nie dotyczy samego działania reklam i ich wyświetlania. Dużo jest pytań typu: "Co byś zrobił jeśli" lub podobnego typu. Zresztą podejdziesz do egzaminu to się przekonasz. A jeśli chodzi o kod to mam tylko jeden i sam do niego musze podejść. Zapisz się na jakieś szkolenie nawet internetowe. Wówczas z pewnością po takim szkoleniu kupon na egzamin otrzymasz. Druga opcja jest taka, że możesz napisać maila do google dla agencji z taką prośbą. Z tego co wiem tych kuponów zawsze mieli sporo. Jeśli sklecisz odpowiedniego maila to myśle, że powinni ci taki kupon dać.

XRContent.com - pozwól swojemu XRumerowi generować miliony unikalnych treści codziennie.

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności