Skocz do zawartości

Portal rozrywkowy 10k unikalnych na dobę

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam jakiegoś dobrego programu partnerskiego który nie okrada, powiedziałem to brutalnie ale taka jest prawda.

Co prawda testowałem programy partnerskie na innej stronie z o wiele mniejszą oglądalnością na stronie ale doszedłem do wniosku że inne programy prócz adsense to istne oszustwo.

Na stronie 2k/unikalnych/24h kiedyś miałem adsense, zarabiałem około 40zł dziennie, Adsense wymówiło ze mną umowę, nie ważne.

Więc rozpocząłem współpracę z netshare. Efekt: 2 doby = 4zł

Dalej Trade double tydzień wyświetlania = 8zł

CPMprofit tydzień współpracy 12 zł.

Próbuje teraz onetkontekst, ale szczerze to nawet nie mogę tam się zalogować ostatnio.

Posiadam teraz portal który ma około 10 000 unikalnych i około 80 000 odsłon na dobę, ale szczerze wole tam nie mieć żadnych reklam niż dać się okradać przez wyżej wymienione programy.

Z adsense też więcej nie współpracuje bo cóż z tego że ładnie płacą jak lubią zabrać około 3000zł zarobionych z powodu że dany moderator miał gorszy dzień w pracy i do je ba* się do telewizji przez internet, mimo że pełno tego typu portali nadal funkcjonuje i spokojnie wyświetlają sobie adsense.

Ten obecny portal to filmy z YouTube i niby wszystko ok, ale wolę nie próbować więcej...

Pytanie, naprawdę na taki ruch się nie znajdzie jakiś porządny reklamodawca?

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Dlaczego wszędzie? Według mnie aktualnie mimo że jest to nowa firma to jest najlepsza z polskich.

Testowałem już wiele adkontekst programy lojalnościowe typu tradedoubler... i w żadnym nie miałem wyższych przychodów niż właśnie w adhref'ie.

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl

No ok, to przetestuje i spróbuje, ale szczerze to myślę że trzeba raczej zdobyć 2 x tyle odwiedzin i może się zgłosi sam jakiś reklamodawca.

No i po jednodniowym teście:

45k wyświetleń reklamy

49 kliknieć

4,36 zł

W adsense miałem 600 klików na tej stronie i 45zł zarobione.

Buuuuuuuuu

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności