Skocz do zawartości

WEBMINI

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Słuchajcie tylko mi po-banowano miniacze ( przed wczoraj) czy wam tez ? Ja dzisiaj naliczyłem już 85 , a wszystkie jeszcze nie sprawdzałem...

Jak mówił mi jeden kolega z PIO, Google chyba ma crona ustawionego na banowanie webmini :)

p.s pomyliłem działy zgłosiłem temat do przeniesienia

Słuchajcie tylko mi po-banowano miniacze ( przed wczoraj) czy wam tez ? Ja dzisiaj naliczyłem już 85 , a wszystkie jeszcze nie sprawdzałem...

Jak mówił mi jeden kolega z PIO, Google chyba ma crona ustawionego na banowanie webmini ;)

p.s pomyliłem działy zgłosiłem temat do przeniesienia

wszystkie na jednym serwerze ? te same nazwy dns ? opowiedz cos o nich, na przyszlosc.

Właśnie problem z miniaczami jest dość spory :/ Łączę się w bólu, bo tydzień temu 25 domen z miniaczami poszły do piachu [*]

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Mi na dniach poleciało właśnie 30 webmini, 15 webmini na jednej domenie, 15 na drugiej, wszystkie 30 sztuk na jednym ip. Na tym ip mam jeszcze trochę webmini i one ocalały, więc to raczej jakiś przypadek, bo nie wykosili mi wszystkiego po ip...

Z tym ,że nie ma co się przejmować, oni mi 30 zbanowali, a ja 50 nowych postawiłem, docelowo 100 zamierzam, ot tak w odwecie za tego bana ;)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

stało bodajże po 12-15 szt na jednym IP, DNSy różne, mini hostingi po 5- 10 PLN/ rok, sob-domeny domen .pl, modyfikowałem skórki, brak linków w stopce, brak linków i banerów Xana, wygląda mi to na taki zmasowany atak, ale jak zdefiniowano to nie wiem, trudno, już kupiłem nowe domeny, ale 301 ze starych robić nie będę ;)

I dobrze, że Miniacze upadają! Wiele stron niewartościowych, spamerskich, zaplecza pozycjonuje się poprzez maszynki, i to zgroza, że to daje jakąś moc...

Człowieku, puknij się w czoło. Katalogi to fundamenty pozycjonowania, miniacze są fajne, bo bez większego trudu można zdobyć te parę tysięcy punktów w ewebie. Przecież z czegoś trzeba dopalać wpisy w katalogach ;]

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

happysmile co ty koleiny SEO etyk? co tobie do tego kto ile stawi miniaczy, zaplecza i td

i to zgroza, że to daje jakąś moc...

liczę się rezultat, jak ty potrafisz robić poważne topy innymi sposobami (bez zaplecza,katalogów, "maszynek"), to rób i nie mów o tym ni komu bo nie uwierzą :).Zaplecza to podstawa SEO, jeżeli ty o tym nie wiesz, to chyba mało wiesz

I dobrze, że Miniacze upadają! Wiele stron niewartościowych, spamerskich, zaplecza pozycjonuje się poprzez maszynki, i to zgroza, że to daje jakąś moc...

Wręcz przeciwnie :) Dla mnie jeden zbanowany Webmini to 10 kolejnych ;)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Poleciało mi przed świętami 20 miniaczy, najlepsze jest to, że linkowane i usuwałem wszelkie "nieczystości" co 2-3 dni, zero linków wychodzących oprócz skryptowych. ;) Chyba G zabiera się za katalogi oparte na regionalkach :)

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności