Skocz do zawartości

WEBMINI

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

A ja miałem 300 miniaczy i mi w 2 dni wszystkie wujo Google zbanowało... od tego czasu nie używam tego dziadostwa

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

A no widzisz, kiedys dalem na forum liste kodow ale nikt nie reagowal, teraz oferta ta jest juz niedostepna dla nowych kont u tego rejestratora, ja mam ja jeszcze wazna przez pare miesiecy. Nie moge tez podawac za duzo info poniewaz moze sie znalezc ktos zyczliwy... jak by ktos chcial przedluzyc domeny moge zrobic transfery, przedluzyc i oddac, ale to raczej chodzi o ceny hurtowe bo nie ma sie co bawic w pare domen. Pozdro.

Dlaczego nie stawiacie na domenkach .pl ? ja mam je po 20 zeta na rok :)) Nie chodzi o rejestracje pierwszego roku tak jak w home.pl czy nazwa.pl

https://www.dns.pl/porozumienie/oplatyp.html

Kurde, to taniej niż w Nasku - rozumiem, że kto dopłaca do interesu? Daj linka !!!

Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności