Skocz do zawartości

Odszkodowanie dla rodzin ofiar smoleńskich

EliaSh

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem tylko dodać, że nie popieram ani PIS ani PO - to jak wybierać między psim a kocim g*wnem - różnica tylko w kształcie i ilości. Efekt ogólny jest ten sam: leży i śmierdzi.

Prawdy o wypadku nigdy się nie dowiemy: nie zależy na tym ani rządowi RP ani FedRos.

PS mały edit: ultrasów z PiS nie trawię. Po tym jak należycie przetłumaczyłem wideo z pierwszych minut po wypadku, przeczytałem o sobie tyle dobrego (np. że jestem etatowym pracownikiem KGB i zdradzam ojczyznę)...

Chodzi o ten filmik "Ni chu.. ja sie biera" ? :)

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak sobie czytam te wypowiedzi niektórych i naprawdę brak mi słów.

Odniosę się do odszkodowań bo tego dotyczy ten temat. A mianowicie zgadzam się z poprzednikami, że PO po raporcie MAK specjalnie rzuciło temat odszkodowań w celu zmiany tematu dla społeczeństwa, żeby się kłócili że czemu tyle czasy im, a czy zasłużyli itp.

Ktoś tam napisał, nie jaki Lesio, że mu nawet na medal szkoda, jak to czytam to sobie myślę po co w ogóle się wypowiadasz (no ale z drugiej strony masz prawo do tego, mamy wolność słowa). Ale zanim coś napiszesz to postaw się w ich sytuacji i pomyśl czy należałaby Ci się kasa. Myślisz że oni chcieliby być w takiej sytuacji?

peace

Onekick, za co medal? Poza tym posłuchaj może wypowiedzi członków różnych rodzin. Całkowicie co innego mówi ojciec posła Karpiniuka czy mąż posłanki Szymanek-Deresz, a co innego opętani przeświadczeniem, że to bomba kasetowa i wielki zamach na przez wszystkich uwielbianego Leszka. Kojarzysz może wypowiedzi tego przystojnego mecenasa reprezentującego część rodzin ofiar? Nie sądzisz, że to marna próba wybicia się i zyskania popularności? I jeszcze raz zapytam - za co medal?

Kojarzysz może wypowiedzi tego przystojnego mecenasa reprezentującego część rodzin ofiar?

Kurcze też zwróciłem na niego uwagę- koleś coś w sobie ma. Tylko to głęboko ukrywa :)

Frasyniuk może sprawę uprościł, powiedział tak: jedziesz samochodem, jest mgła, powodujesz wypadek- jesteś winny. Kropka.

Pamiętacie notowania śp. Kaczyńskiego sprzed katastrofy? Jeśli ktokolwiek na tym "zyskał" to własnie PIS. Z pewnością nie PO, Tusk, Putin czy inny Obama.

Gratuluję tylko J. Kaczyńskiemu umiejętności w rozdmuchiwaniu tematów "zastępczych" wszyscy się tym emocjonują zamiast brać się do konkretnej roboty.

A odszkodowania, ich wysokość, są głupią Platformianą zagrywką która obróci się pewnie przeciwko nim.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności