Skocz do zawartości

Linkpress.pl - Katalog PR - 1

yellow

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Zapraszam do dodawania wpisów do darmowego katalogu linkpress.pl. Katalog PR 1, wpisy wymagają linka zwrotnego - natomiast dla pierwszych 100 wpisów, które w miejsce linka zwrotnego podadzą hasło forumpio wpis zostanie wykonany. Zapraszam ;)

Blog Technologii WWW: DailyWeb.pl

wpisy dodane 17:30.........

tylko małe ale do regulaminu gdzie piszesz że: Katalog jest bezpłatny, do końca miesiąca kwietnia nie wymagany jest link zwrotny. A co innego jest napisane w Twoim poście na PiO.

Faktycznie moj blad, informacja zostanie zaktualizowana, dzieki za info.

40 wpisów pozostało :)

Ja dorzuciłem parę wpisów. Przyznam, że ciekawy skrypt tego katalogu, chyba zakupie licencje i postawie sobie kilka takich. PS. czekam na moderację.

Fajny jest, ale uwierz na prawde duzo z nim roboty bylo co by go przygotowac do wersji uzywalnej :)

tak czy siak to ciekawa alternatywa dla aktualnie najpopularniejszych rozwiazan, jezeli masz tylko troche czasu nie zastanawiaj sie :)

btw. strach przed kazda aktualizacja wordpress bedzie nieunikniony :(

Powiedz mi proszę jaki sens ma dawanie nofollow w linkach do wpisów i w tagach stron? przecież to utrudni indeksację... no chyba że liczysz iż wszyscy dopalą wpisy swl-em

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności