Skocz do zawartości

kolejne podejscie do zaplecza

natan64

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wyobrażam sobie żeby to mogło mieć jakikolwiek negatywny wpływ na Twoją stronę. Ostatecznie jednak na temat linkowania wewnętrznego musieliby wypowiedzieć się koledzy z większą wiedzą.

P.S. Uważaj na nadużywanie cytatów- mi się już dostało od moderatora forum :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

dostalem ejszcze propozycje zeby zaplecze / zaplecza dopomoc xrummerem - i znowu zonk !!! bo z tego co wiem tego narzedzia trzeba mega ostroznie uzywac i to z glowa a odpalanie tego na swieze co powstale domenki uwazam za bezsensowne ale moge sie mylic ...

kaszuby paintball - imprezy paintballowe dla firm i osob trzecich

administracja serverami

serwis nart gdynia -profesjonaly serwis narciarski oraz snowboardowy

Zależy od wielkości i jakości bazy przez którą strona przejdzie. Myślę że blast na na przykład 2k profili jeszcze nikomu krzywdy nie zrobił, ale trzeba zacząć od linków polskich, bo wytrącisz stronę z geolokalizacji.

edit: No chyba że ktoś ma polską bazę.

do tego blast bedzie idealny,

walniesz sobie 3 rotacyjne linki w sygnaturze z anchorami i urlami pod każdą dzielnicę ...et voila:)

a co do 89 linkow na glownej stronie to moze sproboj to jeszcze rozbic na mniejsze czesci,

nie wiem jak podzielony jest londyn, ale bierzesz np 4 najwieksze dzielnice zalozmy n/e/w/s zarzucasz je na mapke i klikajac np e przechodzisz na podstrone z 20 dzielnicami ze wschodniej czesci londka.

^ Bzdury

Tydzień temu blastowałem niezaindeksowaną nówkę na posty, teraz według siteexplorera ma 350 backlinków i siedzi w top15.

Na poczatku stycznia blastowałem nówkę, również niezaindeksowana. Obecnie ma w siteexplorerze ponad 1000 linków i siedzi w topach na odpowiednie frazy.

Ciemna strona mocy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności