Skocz do zawartości

Dwa kody AdSense na jednej stronie.

arianek444

Rekomendowane odpowiedzi

To jak to w końcu jest? Spotkał ktoś się z takim przypadkiem?

To pytanie powinno brzmieć mniej więcej tak: "czy ktoś przeczytał ToS i może odpowiedzieć, bo mi się nie chce?"

Jeśli sam przestudiujesz regulamin, to nie dość, że uzyskasz odpowiedź z najlepszego źródła, to na dodatek poznasz wiele innych informacji, które być może przydadzą ci się w przyszłości. Warto więc poświęcić ten czas.

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

mkr, co prawda z AS już nie korzystam od pewnego czasu ale tak mi się wydaje że nie można było umieszczać reklam z dwóch różnych kont i max 3 jednostki reklamowe, no ale jeżeli można to sorki za prowadzenie w błąd :)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

To jak to w końcu jest? Spotkał ktoś się z takim przypadkiem?

To pytanie powinno brzmieć mniej więcej tak: "czy ktoś przeczytał ToS i może odpowiedzieć, bo mi się nie chce?"

Jeśli sam przestudiujesz regulamin, to nie dość, że uzyskasz odpowiedź z najlepszego źródła, to na dodatek poznasz wiele innych informacji, które być może przydadzą ci się w przyszłości. Warto więc poświęcić ten czas.

Regulamin czytałem nie ma nic na ten temat,albo nie zrozumiałem,mimo to dzięki

mkr, co prawda z AS już nie korzystam od pewnego czasu ale tak mi się wydaje że nie można było umieszczać reklam z dwóch różnych kont i max 3 jednostki reklamowe, no ale jeżeli można to sorki za prowadzenie w błąd :)

Sam się z takim czyś spotkałem na amerykańskiej dużej stronie,więc raczej jest dozwolone.

Dzięki wszystkim za zainteresowanie i odpowiedź. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności