Skocz do zawartości

Jaki SWL

Michał90

Rekomendowane odpowiedzi

jak dla mnie to statlink ma najlepsze linki :) mają oni tam surową selekcję stron i nie spotkałem się nigdzie z taką selekcją jaką oni mają. (mówie o goldzie) a pkt w standardzie też nie są najgorsze chodź co prawda jest tam sporo stron typowo pod zaplecze

Jak chcesz mieć super ekstra szybką indeksację to stwórz listę wszystkich podstron serwisu i wklej je do multinka w gotlinku, i przyłóż tyle punktów ile masz, liczbę pobrań ustaw najlepiej na 50.

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Zależy chyba od kategorii strony, ale przeważnie jest to ok 11 punktów za linka. Ostatnio zauważyłem że za 100 linków wzięło mi ponad 2k punktów, więc domniemam że w jakiejś kategorii były lepsze strony ;)

Co do kosztów to hmm zakładając ze 100k seomatika kosztuje 50pln to koszt szybkiej indeksacji + wzmocnienia podstrony kosztuje 50 groszy :) można też dać przez pół...tyle że poczekasz dłużej :)

hmm zakładając ze 100k seomatika kosztuje 50pln to koszt szybkiej indeksacji + wzmocnienia podstrony kosztuje 50 groszy :) można też dać przez pół...tyle że poczekasz dłużej :)

Zakładając, że kupisz pkt za 35zł to koszt szybkiej indeksacji kosztuje 35 gr :)

Sprzedam TANIO SEOMATIKA - 35 zł 100k

kontakt PW lub tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności