Skocz do zawartości

Gotlink

tazz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, kiedyś znajomy polecił mi serwis gotlink.pl

Mam

Liczba punktów za serwisy (z redukcją) 3 524

Liczba punktów za serwisy (bez redukcji) 5 264

Nie wiem za bardzo na czym polega ten serwis i co dają te punkty. Wiem, że to niewiele;]

Mogę ich jakoś użyć bądz sprzedać? chce zakończyć zabawe z gotlinkiem.

Pozdrawiam

Załatwione, poniżej wstawiłem pytanie dotyczące Google AdSense.

Ok, skasowałem.

zgłosiłem się do programu google adsense i moje zgłoszenie zostało zaakceptowane.

Zastanawiam się, czy ostatecznie zawrzeć "kontrakt" ponieważ nie mam ukończonych 18lat a regulamin tego wymaga. Czy oni mogą jakoś to sprawdzić? Jeśli tak to jest jakaś kara za to??

Hmm ja nie miałem 18 lat i spokojnie zawarłem z Adsense umowe i nigdy nie było problemu, ale to dawno było...

Możesz spróbować, wiedzy na ten temat nie posiadasz więc długa droga zanim zarobisz te 70 euro:) Być może nawet

już po osiągnięciu pełnoletności tak jak ja :)

Pizzeria Mrągowo to idealny sposób na wyśmienitą kolację.

Potrzebujesz tłumacza? Sprawdź najnowsze tłumaczenia symultaniczne

Powinien zainteresować Cię także najlepszy sklep bramkarski w polskiej sieci.

Żeby sensownie zarabiać na adsense Twoja strona musi mieć tysiące wyświetleń dziennie:)

Ale nic straconego, czytaj forum i dowiedz się jak pozycjonować, tudzież reklamować swoją stronę.

Jeśli chcesz zarabiać na stronie to jest to jedyna droga. Nic na szybko nie idzie osiągnąć:) Noo chyba,

że ma się pieniądze na start.

Pizzeria Mrągowo to idealny sposób na wyśmienitą kolację.

Potrzebujesz tłumacza? Sprawdź najnowsze tłumaczenia symultaniczne

Powinien zainteresować Cię także najlepszy sklep bramkarski w polskiej sieci.

To jest stronka klanu? Myślę, że na niej nie da się zarobić, gdyż na takie strony wchodzą jedynie członkowie klanów oraz drużyn przeciwnych, a wydaje mi się, że takie osoby nie po to wchodzą żeby klikac tylko po to żeby ustawic sparing itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności