Skocz do zawartości

Serwis muzyczny TMP3.eu

ecluby

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Piszę z kolejnym zapytaniem mniej więcej kiedy jest aktualizacja page rank i co zrobić by polepszyć popularność strony oczywiście wiem iż pozycjonowanie jest najlepszym lekarstwem ale tak że optymalizacja strony i o to mniej więcej mi chodzi macie może jakieś wskazówki ?

Hm.. ta pani w topie trochę przesadnie rozciągnięta.. chyba jej ucięło kawałeczek łokcia i tak się napusza jakby mi chciała rozbić matrycę.. żeby chociaż miała czym... ogólnie trochę ciasno no ale ciężko w tego typu stronach coś innego wymyślić. to fakt ładuje się długo.

Po 1 nie da się ściągnąć niczego bo od razu wywala stronę główną. Nie ściągam piosenek, tylko testowałem ; ) Tak więc użyteczność strony o tej tematyce 0/10

Do reszty nie mogę się przyczepić i wygląda całkiem efektownie.

Witam co do ściągania wszystko raczej działa prawidłowo gdyż trzeba kliknąć na przycisk pobierz download po czym zostaje się przekierowanym na zippy gdzie po prawej wyświetla się guzik download po kliknięciu na niego rozpoczyna się pobieranie co do ładowania zastanawiam się dla czego staram się ograniczać wszystko nie ładować zbytnio dużo grafiki serwer w miarę jest szybki nie wiem co tak spowalnia ładowanie co do topa to top będzie inny i faktycznie co do laski została rozciągnięta ponadto :) top był robiony w 3 minuty na szybko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności