Skocz do zawartości

Jaki sklep internetowy polecacie ?

grzendi

Rekomendowane odpowiedzi

@andzia_34 i @baxiu muszę zapytać sorry, a chociaż się wydepilowali?

Ja założyłem GShop, ale to mój pierwszy więc nie mam porównania. Cena jest symboliczna, nawigacja wg mnie dobra, na razie jestem zadowolony.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

Ja używam Joomla + Virtuemart z nakładkami Rocket Theme: Mynxx, Halcyon, Mercado lub innymi...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Ja ostatnio postawiłem aptekę na prescie. Jest to produkt z gatunku tani (darmowy) i dobry. Fakt, że praktycznie nic poważnego nie zmieniałem poza grafiką i dodaniem kilku modułów ale gdyby była potrzeba większych modyfikacji, to nie jest to zbyt skomplikowane. Wsparcie forum, dużo modułów - jak dobrze poszukać to spora część darmowych.

• 2 miesiące temu...

Presta czy OpenCart są wprawdzie fajne, ale mają też trochę braków w funkcjonalności. Choćby przykładowo sposób przeglądania produktów w sklepie. W osCommerce czy Zenkarcie jak się wejdzie na kartę produktu to są przyciski "poprzedni" "następny" które umożliwiają przeglądanie wszystkich produktów w kategorii bez konieczności "wychodzenia" z karty produktu i wracania się do kategorii. Nie ma tego niestety ani Presta ani OpenCart ani nawet nasz polski Gekosale - wszystkie mają zupełnie inne podejście do struktury kategorii i produktów niż staruszek osCommerce, ale jednak w przypadku sklepu np. odzieżowego w którym klienci przed zakupem chcą przejrzeć całą kategorię to tego właśnie najbardziej brakuje.

• 2 miesiące temu...

Witam.

Ja też dość długo rozglądałem się za dobrym ale i też w miare tanim sklepem internetowym. Przetestowałem kilka paneli administracyjnych DEMO i najlepiej ze wszystkich wypadł sklep z firmy EiM Multimedia. Ich oferta dostępna jest pod adresem www.germany.shop.pl

Sklepik ten jest bardzo przejżysty, prosty i intuicyjny w obsłudze ale za to w pełni zaawansowany. Zdziwiła mnie mnogość opcji i funkcji jak za tą cene. Sklep wraz z wykonaniem grafiki kosztował mnie około 400 zł i to wraz z bardzo szybkim serwerem. Wprawdzie oparty jest on na słynnym oscommerce ale bardzo mocno zmodyfikowany pod względem funkcjonalności, szybkości działania jak i bezpieczeństwa. Myślę, że jest to bardzo dobra propozycja sklepu jeśli chodzi o stosunek ceny do jakości. Wszystko wykonane jest z dość dobrym pomyślunkiem za co należy się ukłon Panom z EiM Multimedia gdyż zrobili sklepik dla ludzi a nie informatyków. Spróbujcie go a myślę, że będziecie zadowoleni. Mój śmiga już ponad rok i jak do tej pory nie było jeszcze jakiejkolwiek awarii czy przestoju.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Tylko weź sobie jakąś wcześniejszą wersję niż 1.5.3 lub 1.5.3.1, bo to nafaszerowane bugami jest jak jasna cholera. Nie twierdzę, że wcześniejsze wersje nie, ale przy 1.5.3.x to już przesadzili zwłaszcza jeśli chodzi o SEO. Otóż jeśli ktoś zmieniał sobie domyślny format URLi produktów to po aktualizacji do 1.5.3 lub 1.5.3.1 może się lekko zdziwić, bo URLe produktów mają w sklepie domyślny format, niezależnie od ustawień w panelu. Taki tam "drobny błąd", który powoduje, że całe SEO ch** strzela.

Jeżeli zaczynasz swoją przygodę z ecommerce polecam Prestashop, lub któryś ze sklepów w modelu SaaS

Filmy animowane typu explainer video. Najlepszy serwis AGD Gdańsk, jak zepsuje się lodówka, pralka lub inne urządzenie AGD. Organizujemy bezpieczny import z Azji do krajów Unii Europejskiej.

• 3 tygodnie później...

Ja skorzystałam z oferty firmy GOcreate

Posiadałam sklep od 4 lat, ale była to popularny tzw. gotowiec, firma GOcreate z Bełchatowa zaproponowała mi indywidualne podejście do klienta, autorskie rozwiązane dopasowane do moich wymagań.

Co sobie wymyśliłam to było tak zrobione, również grafika została dopasowana indywidualnie do moich potrzeb.

Oczywiście wszystkie produktu z mojego byłego sklepu zostały przeniesione.

Dostałam integracje z payu, porównywarkami, Allegro oraz programem księgowo-magazynowym który mam w firmie, dostałam również gwarancje.

Jednym słowem szczerze mogę polecić, korzystam z tego rozwiązania od 7 miesięcy - www.gocreate.pl

Pozdrawiam, Andzia - sklep z art. dla dzieci

Mi do dnia dzisiejszego firma GOcreate kase wisii za pozycjonowanie ich śmiesznej strony fajnecv - dla mnie zwylki [ nierzetelni partnerzy ]

• 8 miesięcy temu...
  • 4 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności