Skocz do zawartości

[Wykonam] Unikalne treści - presell page, teksty reklamowe

aSEOa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie!

Dziś chciałbym zaoferować Państwu atrakcyjną propozycję współpracy przy tworzeniu unikalnych treści wszelkiego typu. Zajmuję się pisaniem tekstów pod pozycjonowanie (presell page, tzw. "precle"), jednak bardzo chętnie podejmę zlecenia na pisanie tekstów reklamowych, tekstów z synonimami czy opisów do katalogów.

Co mnie wyróżnia?

Przede wszystkim niska cena - na dzień dzisiejszy moja oferta to jedyne 1,40 PLN/1000 znaków. Ale to nie wszystko. Za ceną wcale nie kryją się jakiekolwiek niedogodności, wręcz przeciwnie. Za tą cenę otrzymają Państwo artykuł pod PP zgodny pod każdym względem z zasadami pisania tekstów pod pozycjonowanie, poprawne ortograficznie, stylistycznie jak i przede wszystkim merytorycznie. Co więcej pisaniem tekstów zajmuję się codziennie, również przez weekendy. Poświęcam na to co najmniej 10 godzin przez cały dzień, w razie konieczności realizacji zleceń "na wczoraj" nawet więcej. Docelowo interesowałaby mnie stała współpraca, jednak i pojedyncze zlecenia z miłą chęcią zrealizuję. Pisaniem zajmuję się od 2007 roku, posiadam więc spore doświadczenie oraz przede wszystkim potrzebę pisania. Tworzenie tekstów to moja pasja, z tego też powodu poświęcam temu większość mojego czasu.

Jeśli zainteresowała Państwa moja oferta, serdecznie zapraszam do współpracy.

Z chęcią przedstawię "próbki tekstów", wystawię aukcję na Allegro bądź też podpiszę umowę o dzieło.

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do kontaktu. :-)

presellseo@tlen.pl

bądź Gadu-Gadu: 5553441

PS - zapomniałbym o najważniejszym ;-)

Przy zamówieniu minimum 50 sztuk rabat - tylko 1,30 PLN/1000 znaków!!!

Zapraszam!

07dfbab0d906b109_zmniejszacz-pl_909953.jpg

PROFESJONALNE SEO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności