Skocz do zawartości

Fake mod_rewrite w Home.pl a Google

gskaruz

Rekomendowane odpowiedzi

Erbit, owszem był opis, nawet w linku, którego podałem wyżej piszę co nie co o tym, ale co mi po adresach typu: index.php/jakies/zmienne? to nic nie wnosi nowego do sprawy....

Nie wiem czy nie wnosi... dla przykładu -> https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=11207

• 2 miesiące temu...

Puck: home.pl podpowiedział (dopiero jak wykazałem że samo header('HTTP/1.1 200 OK'); nie działa) aby zastosować jednocześnie 2 nagłówki

header('HTTP/1.1 200 OK');

header('Status: 200 OK');

Czekam na indeksajcę (Google łyknął sitmepa) ale nie jestem do końca przekonany.

Jestem zainteresowany bezposrednio tematem. Czy GoogleBot lyknal takie rozwiazanie i zindeksowal bez problemu wszystkie strony?

Rozwazam zakup konta na home.pl (bardzo szybka indeksacja i dzialanie, o ile beda mi dzialaly seo-urle) lub gdzie indziej taniej ale gorsza jakos dzialania konta.

rysunek, malarstwo, nauka rysunku, szkoła rysunku, kurs, architektura

usługi dla firm, doradztwo, uslugi doradcze, consulting, biznes

katalog stron WWW, Katalog stron, katalog SEO, linki bezpośrednie

Jestem zainteresowany bezposrednio tematem. Czy GoogleBot lyknal takie rozwiazanie i zindeksowal bez problemu wszystkie strony?

Tak, wszystkie podstrony zindeksowane.

Na codzień prowadzę sklep oferujący kosmetyki oraz kosmetyki naturalne

a zawodowo zajmuję się czymś takim jak tworzenie stron - Siedlce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności