Skocz do zawartości

Zmiana tematu na hackerstwo

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

ale możesz nie mieć bladego pojęcia o tym jak np. produkuje się papier

Z celulozy ale dalej to juz nie wiem ;) Jednak jako "swiatowy" czlowiek mam Googla i moge sprawdzic heheheheh

A tak powaznie to wczoraj poznawalem co to takiego altówka i czym rozni sie od skrzypkow :). Powiem Ci, ze to cholernie skomplikowane urzadzenie i zdecydowanie wole np poskladac jakiegos peceta ;)

Jednak jako "swiatowy" czlowiek mam Googla i moge sprawdzic heheheheh

No własnie, w dzisiejszych czasach jeśli coś kogos interesuje, to wchodzi na internet, czyta i można powiedzieć, że jest juz specjalistą ;)

A tak powaznie to wczoraj poznawalem co to takiego altówka i czym rozni sie od skrzypkow . Powiem Ci, ze to cholernie skomplikowane urzadzenie i zdecydowanie wole np poskladac jakiegos peceta

To jeśli tak trudno składa się altówkę to może złóż sobie fleta... (z tym chyba nie powinno być problemu) :mrgreen:

Live Free or Die

No własnie, w dzisiejszych czasach jeśli coś kogos interesuje, to wchodzi na internet, czyta i można powiedzieć, że jest juz specjalistą

Specjalista to moze nie. Jednak dzieki temu mozesz dowiedziec sie czegos wiecej na temat ktory Cie zaciekawil.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności