Skocz do zawartości

Nowy katalog

gonzo

Rekomendowane odpowiedzi

Trochę jakby brakowało informacji 'Dziekujemy strona została dodana..'.

101783[/snapback]

Polecam wizyte u okulisty :brawa:

Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution

Forza MLKS Woźniki Śląskie!

Jak możesz to wykorzystaj "mod-rewrite" - ten skrypt z krótkimi urlami bardzo dobrze sie indexuje......

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Polecam wizyte u okulisty :)

Raz juz ktoś mi polecał okuliste... niemniej ja widze

Malformed header from CGI script: Array ( [0] => Katalog Stron Googlarz [1] => href="https://www.googlarz.com" id="RB32D24" [2] => " [3] => " [4] => Katalog Stron Googlarz ) X-Powered-By: PHP/4.3.10 Content-Type: text/html; charset=iso-8859-2 Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0 Pragma: no-cache 

Jak możesz to wykorzystaj "mod-rewrite" - ten skrypt z krótkimi urlami bardzo dobrze sie indexuje......

101828[/snapback]

No niestety strona leży na home, więc nie mogę...

Wprawdzie google nie obniza za to pageranku...ale "stowaRZyszenie" nie pisze sie przez Ż. Osobiscie jakos nie lubie dodawac sie do katalogow, gdzie sa glupie orty.

Pozdr

101905[/snapback]

No tak to jest ja czyta się tylko książki w językach c++ czy php...o zasadach ortografii ojczystego sie powoli zapomina..

Dzieki za uwagę, już poprawione.

Polecam wizyte u okulisty :)

Raz juz ktoś mi polecał okuliste... niemniej ja widze

Malformed header from CGI script: Array ( [0] => Katalog Stron Googlarz [1] => href="https://www.googlarz.com" id="RB32D24" [2] => " [3] => " [4] => Katalog Stron Googlarz ) X-Powered-By: PHP/4.3.10 Content-Type: text/html; charset=iso-8859-2 Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0 Pragma: no-cache 

101917[/snapback]

Hmm, skąd to masz?

pozdr

Hmm,  skąd to masz?

Po wprowadzeniu danych do formularza klikając DODAJ pojawia sie ponownie strona z formularzem a na gorze widac to co przytoczyłem. Dodaje strone wraz z podaniem adresu linku zwrotnego - być moze tu jest przyczyna.

[edyta]

strona którą dodawałem obecnie jest juz w katalogu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności