Skocz do zawartości

Jakie wykonać poczynania co do pozycjonowania mojej strony ?

ArTh00r

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj!

Dawno nie patrzyłem jak Ci idzie, zbudowałeś swoje zaplecze? Ofertę z ProLink chyba warto rozważyć pod kątem podlinkowania zaplecza.

Pozdrawiam!

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jeżeli człowiek chce to potrafi https://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0411/pozycje98f3.jpg :P

Wiele godzin poświęconych na naukę podstaw seo, czytanie blogów, forum, dyskusje z użytkownikami i widać efekty...

Jeszcze kilka miesięcy temu nie wiedziałem co to katalog, a teraz już nawet wiem jak do niego dodawać wpisy!

Na niektórych zapewne nie zrobi to wrażenia ale ja jestem zadowolony z tego co osiągnąłem i chcę uświadomić nowych pozycjonerów, że ciężką pracą można bardzo wiele osiągnąć lecz liczą się chęci i samozaparcie! Bo nic się samo nie zrobi...

P.S

Moje kolejne plany co do pozycjonowania domeny to dwie trudne jak dla mnie frazy: "pokoje nad morzem" i "pensjonaty nad morzem"

Jeżeli ktoś chce się podzielić swoją wiedzą jak skutecznie dalej zdobywać linki to zamieniam się w słuch i będę bardzo wdzięczny!

Pozdrawiam,

Artur

Jako potencjalny klient NIGDY nie skorzystam z twojej oferty. Co z tego że osiągnąłeś określone cele w wyszukiwarce skoro tekst na stronie głównej odrzuca na odległość. Oferta napisana jest pod google, a nie pod klienta.

Współczuję.

Trudno, nikomu nie narzucam swojej oferty, tak samo jak nie pytam się o jakość tekstu ...

Witaj!

Dawno nie patrzyłem jak Ci idzie, zbudowałeś swoje zaplecze? Ofertę z ProLink chyba warto rozważyć pod kątem podlinkowania zaplecza.

Pozdrawiam!

Tak mam ze 4 ale jeszcze słabo podlinkowane, więc moc z nich idzie ale bardzo słaba niestety, mam nadzieję że z biegiem czasu się to zmieni :P

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

@kuchar, Ty czytałeś teksty na stronie ArTh00r? Łącznie z podglądem pokoi?

Nie zamierzam być niczyim adwokatem. Mam taką pracę, że wciąż jestem w delegacjach i dość dobrze znam poziom stron internetowych pensjonatów. Wniosek jest taki, że bazę na delegację w Ustce czy Słupsku z pewnością założę w Villa Wenel. Naturalnie jeśli będą wolne miejsca ;)

P.S. W odpowiedzi na zaplecze strony- wykupiłem chyba z 15 stron, 7 serwerów. Urlop przeznaczę na mozolne budowanie zaplecza. Prawdopodobnie jest to najlepsze rozwiązanie na długoterminowe, skuteczne pozycjonowanie ;)

P.S.2 Kupiłem licencję SeoBohatera, zamierzam strony zapleczowe budować w sposób maksymalnie przypominający te "normalne", będę wykupywał linki w wartościowych katalogach. Piszę artykuły do stron branżowych (wydanie internetowe i pisemne), mam więc zapewnione wartościowe linki. Założyłem trochę blogów kilka lat temu, mają jakiś tam PR- mam nadzieję, że będzie dobrze :P

Przy okazji chciałbym lekko dokopać kilku kolegom z PIO którzy pozycjonują strony mojej konkurencji. A to satysfakcja bezcenna :P

No a jeśli chodzi o Ciebie, przy Twoim uporze w zgłębianiu tajników SEO z zapleczem powinno pójść dobrze :)

P.S.3 @kuchar, krytyka jest również wartościowa, tę część tekstu warto zmodyfikować pod klienta, fakt. Myślę jednak, że zauważyłeś to ponieważ patrzysz pod kątem SEO. Nie zmienia to jednak faktu, że oferta wydaję się być interesująca i zachęca, jednak, do skorzystania :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Też mi się tak wydaję, że prywatne zaplecze to podstawa, tylko wszystko jest bardzo czasochłonne i bez dodatkowych narzędzi do podlinkowania ich, nie ma to najmniejszego sensu. Chyba, że są na tyle przyjazne dla ludzie i są akceptowane w katalogach :P

Krzychu: nie ma co dyskutować z takimi ludźmi, ja już jestem przyzwyczajony do wszelkich uwag, przez tyle lat prowadzenia działalności nic mnie już nie zdziwi ;) Ale dzięki za wsparcie, cenie to sobie

@kuchar, Ty czytałeś teksty na stronie ArTh00r? Łącznie z podglądem pokoi?

Nie zamierzam być niczyim adwokatem. Mam taką pracę, że wciąż jestem w delegacjach i dość dobrze znam poziom stron internetowych pensjonatów. Wniosek jest taki, że bazę na delegację w Ustce czy Słupsku z pewnością założę w Villa Wenel. Naturalnie jeśli będą wolne miejsca :)

P.S. W odpowiedzi na zaplecze strony- wykupiłem chyba z 15 stron, 7 serwerów. Urlop przeznaczę na mozolne budowanie zaplecza. Prawdopodobnie jest to najlepsze rozwiązanie na długoterminowe, skuteczne pozycjonowanie :P

Nie interesują mnie pokoje skoro strona główna jest z tekstami wstawionymi bez sensu cyt: W miejscowości takiej jak Ustka pensjonaty i pokoje przystosowane... W miejscowości takiej jak Ustka pokoje dla turystów muszą spełniać najwyższe wymagania klientów... W miejscowości Ustka apartamenty należą do najchętniej wybieranych przez turystów miejsc...

Też mi się tak wydaję, że prywatne zaplecze to podstawa, tylko wszystko jest bardzo czasochłonne i bez dodatkowych narzędzi do podlinkowania ich, nie ma to najmniejszego sensu. Chyba, że są na tyle przyjazne dla ludzie i są akceptowane w katalogach ;)

Krzychu: nie ma co dyskutować z takimi ludźmi, ja już jestem przyzwyczajony do wszelkich uwag, przez tyle lat prowadzenia działalności nic mnie już nie zdziwi :P Ale dzięki za wsparcie, cenie to sobie

Co z tego ze bedziesz w top 10 cz top 3 skoro klient czytając Twoje teksty reklamujace pensjonat dostanie skurczu zoladka ??

Na szczęście mało jest takich i mam pełne obłożenie na sezon. Bo ludzie nie czepiają się drobnostek tylko pytają o konkrety, typu czy jest parking, ile metrów od morza, jaki standard pokoi, a tacy "e-mailowi rozsyłacze" jak Ty, którzy robią listę obiektów i wysyłają jednego e-maila do wszystkich o treści np.

"Czy mają Państwo wolny termin w dniu 15.07 do 22.08 ? Najlepiej po 30zł od osoby i żeby było w tej kwocie całodniowe wyżywienie + garaż"

Już więcej nie chce mi się rozpisywać bo szkoda czasu.

Ta dyskusja nie dotyczy tego tematu, więc proszę już nie robić off-topicu.

Na szczęście mało jest takich i mam pełne obłożenie na sezon. Bo ludzie nie czepiają się drobnostek tylko pytają o konkrety, typu czy jest parking, ile metrów od morza, jaki standard pokoi, a tacy "e-mailowi rozsyłacze" jak Ty, którzy robią listę obiektów i wysyłają jednego e-maila do wszystkich o treści np.

"Czy mają Państwo wolny termin w dniu 15.07 do 22.08 ? Najlepiej po 30zł od osoby i żeby było w tej kwocie całodniowe wyżywienie + garaż"

Już więcej nie chce mi się rozpisywać bo szkoda czasu.

Ta dyskusja nie dotyczy tego tematu, więc proszę już nie robić off-topicu.

Nie wyslalem nawet jednego meila do kogokolwiek dotyczacego ceny - wiec nie oceniaj mnie swoimi kategoriami...

over

kuchar pisz na temat a nie kłócisz się w pierwszych postach...

ArTh00r spróbuj może dostać się do grona prywatnych precli. Parę dobrych linków wpadnie. Wykorzystaj też darmowe platformy blogowe, jest ich dość dużo.

Kto pyta, nie błądzi  :nauka:

kuchar pisz na temat a nie kłócisz się w pierwszych postach...

Wykorzystaj też darmowe platformy blogowe, jest ich dość dużo.

Trochę jaśniej mógłbyś to przedstawić bo trochę nie mam rozeznania ?

Co do tych prywatnych precli to już mam i to nawet tematycznych ale wiadomo im więcej tym lepiej :)

Panowie,

Niestety, ale kuchar ma rację :)

Strona docelowa powinna być dopracowana i nie zawierać takich perełek.

To jest strona przede wszystkim dla klienta!

A te parę słów, które przemycisz w tekście guzik pomogą a robi się bełkot.

Nie tędy droga. Takie teksty to do precli i katalogów.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

To może jeszcze ja dorzucę coś o tych tekstach. Można by pójść na kompromis, bo w większości pogrubionych fraz wystarczy między nie wstawić przecinek, a będzie to już naturalnie wyglądało:

W miejscowości takiej jak Ustka, pensjonaty i pokoje przystosowane są do najróżniejszych potrzeb turystów.
W miejscowości Ustka, apartamenty należą do najchętniej wybieranych

itp.

Również uważam, że treści na oficjalnej stronie powinny być przejrzyste i zrozumiałe :) poza tym, nie ma się czego czepić.

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Jakieś nowe ciekawe metody pozycjonowania ktoś poznał i chciałby się nimi podzielić?

Bo doszły mnie słuchy, że xrumer stracił swoją moc i nadaje się tylko do dopalania wpisów w celu lepszej indeksacji.

Jakie narzędzie jest godne uwagi w obecnej chwili ?

Co sądzicie o SWL? Zaproponowano mi firmę prolink żeby zdobyć kilka mocnych linków

Przypominam wszystkim czego tyczy się ta dyskusja. Tekst na stronie nie będzie zmieniany, więc szkoda czasu to poruszać :)

Też proponuję zainteresować się darmowymi blogami.

Dobrze napisane teksty na blogu, z interesującymi aktualnościami, trafnymi słowami kluczowymi pojawiają się niejako same w wyszukiwarce, bez specjalnego linkowania blogu. Generuje to ruch na blogu a co za tym idzie może przysporzyć ruchu na pozycjonowanej stronie.

A przecież o ten ruch najbardziej chodzi.

Redaguję witrynę www.kredyty-lokaty-konta.pl. Porady i oferty bankowe, ranking kredytów gotówkowych, lokaty bankowe, kredyty mieszkaniowe, karty kredytowe i inne usługi, ranking kredytów hipotecznych. Wiadomości gospodarcze, finansowe, aktualne dane o inflacji 2022.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności