Skocz do zawartości

Jakie wykonać poczynania co do pozycjonowania mojej strony ?

ArTh00r

Rekomendowane odpowiedzi

Też proponuję zainteresować się darmowymi blogami.

Dobrze napisane teksty na blogu, z interesującymi aktualnościami, trafnymi słowami kluczowymi pojawiają się niejako same w wyszukiwarce, bez specjalnego linkowania blogu. Generuje to ruch na blogu a co za tym idzie może przysporzyć ruchu na pozycjonowanej stronie.

A przecież o ten ruch najbardziej chodzi.

Skąd brać takie blogi tematyczne ? Jakiś pomysł jak je pozyskać ?

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Niestety ale wątpię w to czy ktoś Ci udostępni takiego bloga tematycznego, chyba jedynie ktoś kto nie wie co robi, osobiście takich naiwniaków nie znam :D

Jak pozyskać linki z blogów tematycznych? Jedyny i najlepszy sposób to ZROBIĆ TAKIEGO BLOGA SAMEMU :)

Jak zrobisz to udostępnij... :)

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

• 6 miesięcy temu...

Witam wszystkich serdecznie po kilku miesięcznej przerwie :)

Postanowiłem powrócić na 2-3 miesiące aby znów lekko poprawić pozycje swojej strony.

Jakieś ciekawe zmiany nastały co do pozycjonowania ? Czy moc seoków, precli i dopalanie ich blastami jest nadal w modzie i na czasie ?:)

Mam nadzieję, że dowiem się nowych rzeczy, a mianowicie jakie są nowe trendy w pozycjonowaniu ?

Pozdrawiam

Artur

Na najbliższe 3 miesiące postanowiłem wbić top3 najbardziej popularne dla mnie frazy: ustka, ustka noclegi, noclegi ustka.

Co polecacie uczynić w tym kierunku, prócz zaplecza które powoli sobie linkuje (3 strony zapleczowe)

Witaj po dłuższej przerwie :)

Polecam Ci programy do analizy konkurencji: Seo SpyGlass, możesz ściągnąć na próbę stąd czy marketsamuraj np. stąd. Zwróć szczególnie uwagę na pozycję pierwszą we frazie "noclegi Ustka".

Pomyśl o zakupie kilku domen (oczywiście na kogoś) i zwiększ w ten sposób zaplecze. Unikaj zakupów domen w rozszerzeniach regionalnych- klik.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Witam Ciebie również ;)

na chwile obecną więcej nie będę robił zapleczy, najpierw muszę odpowiednio linkować te, które już mam :)

Ale zastanawiam się jakie dodatkowe zabiegi mogę przeprowadzić na swojej domenie, którą pozycjonuje...

Może zainwestujesz w precle? Z tego co pamiętam miałeś kogoś kto pisał Ci artykuły.

Poza tym jedyne co mi przychodzi do głowy to wykupienie boksu reklamowego na jakiejś konkretnej stronie z Twojej branży. Oczywiście w boks z interesującym Cię anchorem, strona główna, mało linków wychodzących z tamtej strony (myślę, że do 10), Twój link dofollow. Mógłbyś dogadać się np. na 3 miesiące i sprawdzić efekt na trudniejszą frazę.

Ja wspomagam się w ten sposób, że piszę artykuły branżowe, wiesz "eksperckie" :) Ukazuje się to w prasie i necie. Otrzymuję w zamian możliwość zamieszczenia linków na interesującej mnie stronie (z branży).

Pozdrawiam :)

P.S. Mam nadzieję, że w końcu będę miał robotę w Ustce to dam znać :jezyk1:

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności