Skocz do zawartości

Jakie wykonać poczynania co do pozycjonowania mojej strony ?

ArTh00r

Rekomendowane odpowiedzi

Zbaczając trochę z tematu, jak to możliwe by domena dodana do wielu katalogów ,jak to napisał autor tych mu znanych(Mowa tu o domenie autora tematu) i do iluś tam precli miała cały czas PR 0 ? Ja jestem początkujący i teraz pozycjonuje moja drugą stronę, ale kiedyś przy tej pierwszej po dodaniu do tych dobrych katalogów, powiedzmy było ich mniej więcej 20 i to w większości były płatne katalogi miałem po kilku miesiącach PR 2 ... Od czego to zależy ?

Należy mieć na uwadze, że ostatni update pomijając styczniowy miał miejsce w ubiegłym roku w kwietniu.

Obecny styczniowy, moim zdaniem był nieco udziwniony i załapały się na niego domeny starsze.

Swoją drogą jak ma 1000 bl jak tu można pisać o wyczerpaniu się katalogów??

Tytuł precla nie poprawi pozycji w google, ale może wpłynąć pozytywnie na ruch na stronie.

Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv.

468x60.jpg

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Swoją drogą jak ma 1000 bl jak tu można pisać o wyczerpaniu się katalogów??

Przeczytaj dokładnie co napisałem...

ma 1000 BL

Spora część katalogów już jest zajęta i nie da rady katalogować, bynajmniej ta lista, którą ja posiadam.

Mówiłem jasno i wyraźnie, że z mojego spisu jaki posiadam...

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

Koledzy wyżej słusznie prawią, jednak niestety to wszystko będzie za mało na te frazy. Konkurujesz (jak na razie z całkiem dobrym efektem) z większymi serwisami, które dysponują większym (o wiele) zapleczem.

Musisz trochę zaryzykować. Postaw strony pod swl'e, kup blasta na profile, dokup domen (mogą być regionalki), na części postaw WP, część dodaj do Syropa (przepraszam za autoreklamę).

Nie oczekuj też, że dostaniesz tu skuteczną receptę ;)

A Słupsk blisko Ustki jest :D

No proszę, pochylił się nad tematem kolega ze spory stażem. I, wbrew ostatniemu zdaniu, udzielił Ci dobrej rady ;) Chyba zbliżasz się do wyczerpania zagadnienia w tym wątku...

P.S. I wie o zapleczu Twojej konkurencji ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Ja się jednak na tego update PR nie załapałem ...

@mmarek: Czy Ty już korzystałeś z blastów na profile ? Nie złapałeś filtra lub bana, bo ja się tego obawiam...

Z zapleczem będę coś myślał konkretnie

Niestety, ja nie mogę sobie na to pozwolić przed letnim sezonem, bo pójdę z Torbami.

Wnioskując po Twojej odpowiedzi oznacza to, że przytrafił Ci się filtr/ban po użyciu blasta ...

Stworzyłem swojego pierwszego bloga pod zaplecze i mam takie pytanie:

Czy mogę go katalogować ? Będą akceptowane wpisy ? Albo co polecacie jak linkować swojego bloga ?

Możesz katalogować, ale wpisy nie koniecznie muszą być akceptowane jeśli widać, że to zaplecze;)

Możesz linkować z precli do zaplecza, możesz przelecieć jakimś automatem od miniaczy czy innych easydirów, czy dopal jakimiś stałym SWL.

Zresztą... możesz wszystko :)

... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni.

Czy dużego kopa daje jak się wypowiada na forum i w sygnaturce posiada się link do pozycjonowanej strony ?

Forum posiada pr4 i nie posiada tematyki związanej z moją firmą.

chyba już opracowałeś dobry schemat:

katalogi, precle, blasty --> dobre zaplecze (a gdy zbyt mocno wybije się w serpach 301) --> strona docelowa

za zaplecze obok cms-ów może posłużyć np. kanał YT z filmikami z pensjonatu, albo jakaś darmowa galeria.

a tak przy okazji, zrób sobie stroną na FB i za "polubienie" dawaj jakieś drobne rabaty.

Bardzo ciekawe porady mi udzieliłeś, bo bym nie wpadł na taki pomysł żeby kanał na youtube, użyć jako zaplecze...

Masz na myśli, że mam na głównej stronie dodać ten ich śmieszny baner facebook i polub to ? raczej nie chce śmietnika zrobić, takie coś mogę umieścić na stronie zapleczowej.

P.S

Może ktoś mi udzielić odpowiedzi na pytanie, które zadałem przed wypowiedzią Lenny

Wnioskując po Twojej odpowiedzi oznacza to, że przytrafił Ci się filtr/ban po użyciu blasta ...

filtry trafiaja sie nie tylko za blasty i swl

poza tym musisz tez wziac jedno pod uwage, inaczej walczy sie o top 10 a inaczej o top1-3 - tutaj stawka jest duzo wieksza, wiec niekiedy trzeba grac agresywnie jesli ma byc to oplacalne

jest ryzyko - jest zabawa :D

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności