Skocz do zawartości

Jaki Pakiet narzędzi do 2000 zł

Maciek_z_Krakowa

Rekomendowane odpowiedzi

2. Ktoś wrzucił na strone moje opracowanie w pdf (oczywiscie bez zgody i wypozycjonowało się na 1 pozycję w 3 tyg) - na temat osobnej dyskusji pozostawiam fakt jak trudno jest usunąć kopie swojej pracy

pisz bezpośrednio do firmy hostującej strony takiego cwaniaka zazwyczaj pomaga.

zanim kupisz sobie te wszystkie zabawki zleć kilu osobom "blasty" na precle i katalogi + rumak + scrapebox i do tego jakieś małe zaplecze, zmieścisz się w 500zł a efekty mogą być bardziej niż zadowalające.

2. Ktoś wrzucił na strone moje opracowanie w pdf (oczywiscie bez zgody i wypozycjonowało się na 1 pozycję w 3 tyg) - na temat osobnej dyskusji pozostawiam fakt jak trudno jest usunąć kopie swojej pracy

pisz bezpośrednio do firmy hostującej strony takiego cwaniaka zazwyczaj pomaga.

zanim kupisz sobie te wszystkie zabawki zleć kilu osobom "blasty" na precle i katalogi + rumak + scrapebox i do tego jakieś małe zaplecze, zmieścisz się w 500zł a efekty mogą być bardziej niż zadowalające.

Plik był w subdomenie firmy hostingowej i firma powiedziała ze bez zgłoszenia sprawy w prokuraturze nie udostepni mi danych. Po wielu bojach i zgodzie właściciela tej subdomeny (a co by było gdyby się nie zgodził?) sprawę załatwiliśmy 1 tel. W 15 min nie było pliku. Google też szybko (2-3 godziny) skasowło kopie strony. Plik zamieścił pracownik jednego z Urzędów Miast. Sprawę wolałem załatwić polubownie niż zgłaszac do urzędu bo to pewnie groziło by konsekwencjami dla tej osoby, (a nie była do końca winna). Według mnie winna była w biurakracji urzędu.

Ktoś powie że należy karać z pełną surowością, ale sporo problemów można załatwić 2-3 telefonami i jak sa ludzie na poziomie to nie ma problemów.

Mimo wszystko dziwi mnie niesamowite windowanie dokumentów pdf w google

może i ja coś doradzę. Na początek kup publikera (automat) i seolight (półautomat). Jak w miarę łatwe frazy czy też fraza + miasto - powinieneś tymi narzędziami być wlecieć do top10. ;) po co od razu kupować spamiarki i nie wykorzystywać ich potencjału. Jeżeli w/w programy po kilkunastu miesiącach przestaną wystarczać i zechcesz być wyżej sukcesywnie dokupisz sobie scrapeboxa czy xrumera.

@NetBusters Group

ja nie polecam Xrumera ;D, wolę podobne desktopowe zabawki, ale kwotowo się mieszczę:

1. Market Samurai - ok. 300 PLN (7 day special trial offer)

2. Scrapebox - ok. 170 PLN (przez bhw)

3. Scrapeboard - ok. 300 PLN (przez bhw)

4. Seolight - 100 PLN (zniżka dla PIO)

5. Publiker - 464 PLN

6. Ping Seo Master - 50 PLN (licencja bez linków)

7. Seoleniviec - 40 PLN (obecna cena)

razem: ok. 1450 i z powodzeniem będzie mógł chłopak wypozycjonować każdą frazę

a pozostała kasa - 500/1000 na zakup pożądnych list/ baz i dokształcenie

@wyciorek

do analizy konkurencji masz np:

- market samurai

- seo powersuite

- webceo

- ibp arelis 11

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Mimo tego ze mam XR w stopce, ale polecałem by 2000( jest to bardzo mało ale zawsze coś) zainwestować w zaplecze, jak już masz porządne zaplecze tedy w niezbędne narzędzia.

XR to jak sportowy samochód, jak już masz rodzinnego vana tedy można i kupić sobie cacko.

Na 2000PLN to napeweno :

1. coś do seokatalogow - polecam Seobohater + program MION (sprawdzania występowania wpisu)

2.Automat katalogujący - OmniAdd, Publiker

3. ScrapeBox

4. WEBCEO lub coś podobnego

5.SEOleniwiec - hit ostatniego miesiąca

6.PinGSEOmastrer

6.Mnóstwo drobnych programów...

7.Autorski soft, ja sam nie pisze bo się nie znam, ale na rynku jest sporo ludzi które za parę $$ piszą cuda

Ogólnie 2000 bardzo mała kwota

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności