Skocz do zawartości

Strona do oceny [przed premierą]

Kinger

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Chciałbym, abyście ocenili tą oto nowo powstałą stronę:

E-czytelnicy.pl

Jest to pewnego rodzaju precel, więc postawiłem na dobrze widoczne ikony typu "Dodaj artykuł".

Oparta jest na WP - nad stylem troszkę sam popracowałem :)

Doradźcie, co poprawić. Oficjalnej premiery jeszcze nie było :)

gdzieś zaginęła...

Witam. Chciałbym, abyście ocenili tą oto nowo powstałą stronę:

E-czytelnicy.pl

Jest to pewnego rodzaju precel, więc postawiłem na dobrze widoczne ikony typu "Dodaj artykuł".

Oparta jest na WP - nad stylem troszkę sam popracowałem :D

i te twittery fejsbuki zmniejszylbym o 60-80%

Pozdrawiam, rectus

-----------------

torby papierowe: producent torebek papierowych - mega jakość w bardzo atrakcyjnych cenach :)

Oparta jest na WP - nad stylem troszkę sam popracowałem :D

Precle mają to do siebie, że ich autorom szybko się nudzą. Powód jest zazwyczaj banalnie prosty: chmara dodawanego syfu.

Po co w preclu:

- pytania

- regulamin

- kontakt

- chmura 3D tagów

- facebook fans

- pod stroną regulaminu i kontaktu "podziel się"

nie wiem.

Jeśli ktoś napisze "regulamin na stronie zawsze warto mieć" od razu odpowiadam: nie jest mocą prawną.

Zapraszam do publikacji wpisów w naszym katalogu przeznaczonym do promocji wartościowych stron: katalog firm. Dodatkowe informacje o darmowych katalogach stron znajdziesz w naszym forum SEO.

co do portalu społecznościowego to ja znalazłem już interesującą wtyczkę do wordpressa, czyli egzamin zdaje ;)

a co do ikonek - to chyba zostały "sztucznie" zmniejszone bo są tak jakby rozmyte (niewyraźne).

No i uspokoiłbym tonacje. Zgasił całkiem czarny a ten z tła delikatnie rozjaśnił.

Ciekawy efekt chmury tagów :) - muszę takiego poszukać

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności