Skocz do zawartości

Zaplecze, a stystystyki

peek

Rekomendowane odpowiedzi

Zadowolony odpowiedziami na poprzednie moje pytania mam kolejne:

- jak kontrolować statystyki na zapleczu internetowym? bo chyba nie mogę wszystkich stron zapleczowych podpiąć do tego samego konta google analytics? ;-)

- szacunkowo ile potrzeba zaplecza i jakiego na hasło "sklep z winem" ?

1. zaplecze możesz dodać do innych narzędzi, np. statscounter,

2. trudno powiedzieć, np. dla domeny 'sklep-z-winem.com' (wolna) nie potrzeba zaplecza.

czasami blog o pozycjonowaniu Filtr na ceneo, nokaut, skapiec

ale przeważnie recenzje filmów Sponsoring film

darmowy katalog dobrych stron internetowych, dodaj swoją stronę za friko

Ja mam wszystkie zaplecza do jednych statystyk piwik zainstalowane. Nie widzę sensu instalować parę razy, raczej google będzie łaziło po IP aniżej szukać ci w kodzie, gdzie są statystyki wysyłane....

Co do sklepu z winem, według mnie atakuj główną frazę. Zaplecze zawsze się przyda, ponieważ jeśli tylko katalogami, preclami będziesz linkował najprawdopodobniej będą wahania pozycji. Z doświadczenia mogę powiedzieć, że zaplecze skutecznie stabilizuje pozycje, a postawienie paru stronek tematycznie nawiązujących do strony głównej to 2-3 dni roboty (mowa o bardzo dobrych stronkach, z dobrą treścią i dość ciekawą grafiką) ;)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności