Skocz do zawartości

Proste porfolio

szkielet90

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie ta strona jest marna pod względem graficznym. Skoro jesteś grafikiem to ta strona powinna być bogata w grafikę a u Ciebie to tylko gradient dwukolorowy (jestem zwolenniczką bogatych grafik ;D ), proste to nie zawsze znaczy ładne, takim przykładem jest ta strona. Na dodatek ciemna, mnie osobiście nie przyciągnęła zostałam na niej tylko dlatego że poprosiłeś o ocenę :) no i ta stopka duża jak cholera i nic w niej nie ma. Zapomniała bym po co dałeś w marquee copyright ? :D Pierwszy raz się z takim czymś spotkałam :)

Taka mała rada koniecznie podlinkuj do strony głównej swoje logo/slogan to taki mały standard jest ;)

marquee w stopke.. um, mozna powiedzieć - uznalem, ze tak będzie fajnie :)

ja wlasnie lubię proste sajty xD ale pewnie wrzuce jakieś ikonki (w sumie miałem to zrobić).. tylko czasu nie mogę znaleść :D

(albo jestem zbyt leniwy) =P

-------------

dziękuję wszystkim za opinie te pozytywne i te mniej :-)

;)

może by tak Twoje imię i nazwisko oraz zajęcie dać nieco jaśniejsze bliżej białego tak żeby się wyróżniało i robiło efekt loga oraz trochę rozjaśniało stronę. Ciemne strony są fajne i mają styl, tutaj jest póki co mało grafiki więc czymś trzeba rozjaśnić. Na jednym monitorze mam w miarę czytelne wszystko a na drugim gdzie mam ustawione zimne kolory i lekko ciemniejsze, to ledwo się idzie doczytać co jest napisane :) wypełnij stronkę do końca i wtedy pokaż ją wszystkim. pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności