Skocz do zawartości

banowanie użytkowników

Gość Anonymous

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie dałem i nigdy nie dam !

ja dalem kiedys $0.25 na tace, to ksziadz i wszyscy dookola patrzyli na mnie jak na wykletego.

Oni nie daja pieniedzy biednym, chorym, naprawde potrzebujacym, tylko wszystsko trzymaja dla siebie, a podobno maja byc tacy skromni, do czego wszystkich namawiaja.

Uwazam, ze duzo lepszym uczynkiem jest danie pieniedzy na jakas *rzetelna* fundacje charytatywna niz na tace, bo wtedy wiadomo ze pieniadze pomoga komus, a nie zbuduja nowego lokum dla ksiedza.

Najwięcej o tym gadają ci co nic nie dają. Skoro ktoś (już nie mówię o konkretnej osobie) nie dał nigdy nawet 1zł na tacę

Po pierwsze pisalem o groszach a nie zlotowkach. Po drugiej nie pisalem o brykach a o kosciolach.

Zgadzam sie rowniez z Michalem. Zamiast na tace wole zaczekac do stycznia i dac Owsiakowi bo przynajmniej widze, ze sa tego efekty. Wystarczy wejsc do szpitali popatrzec ile serduszek tam jest na sprzecie.

Dajcie spokój klechom :mrgreen: za komuny kupowałem u nich papierosy i kawę z darów i niedrogo brali więc żalu do nich nie mam

A jeden obecny biskup sprzedał mi maszynke riesla do skrętów.

Niech z kościółem walczy Urban.

W tym kraju wszystko jest powalone i kościół też- niemożna tu nic uogólniać .

Czarne owce są wszędzie rząd,kościół,warsztat ,sklep,fryzjer,sprzątaczka Stasia(Pani Stasiu to nie do Pani :mrgreen: )

Są też księza ok poprostu jak w życiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zgodzę się tylko z przykładem i analizą Michała kościół stał się instytucją(polityczno-społeczno-ekonomiczną) a zgodnie z Ewangelią nie miał tym być.

To forum o pozycjonowaniu :!: :!: :!:

Jak kościół jest zły lub jakiś jego przedstawiciel to dostanie Bana od Pana Boga

Reszta nie podlega Dyskusji

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

no wlasnie kurde nie mamy innych problemow, by tworzyc nowe, uwazam ze rozwiazanie jak w niemczech gdzie zylem 14 lat jest OK, chcesz placic na kosciol to placisz 1% od zarobku nie to sie wypisujesz a co dajesz na tace mozesz odpisac, ale wrocmy do pzycjonowania.

Co do SPAMU Cerebru, to kazdy jak lubi ja tez mam spam i co poki jest to spam ktory nikomu nie przeszkadza nei zawala internetu i jest w miare fair dla uzytkownikow to kure nie pochwalam spamu ale jak widze przy hasle Wroclaw Restauracje zaklad ogumienia samochodowego na 3 pozycji to strama sie go przeskoczyc

Tak bylo na Interii ktorej szczerze nienawidze

i jak ktos chce wyslac spam report z powodu powtorzenia roznych form pisowi Wroclawia to spox niech to robii ale nie rozmawiajmy o ksiezach na froum bo stworze forum o religi w polsce :D)))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności