Skocz do zawartości

Brak limitów na Home.pl?

przemeks

Rekomendowane odpowiedzi

A jeszcze mi się przypomniało - home.pl nie obsługuje polskich nazw plików, co znaczy że przez ftp nie da się pobrać plików z polskimi znakami. Wrzucić je na serwer nie ma problemu, ale pobrać się nie da.

Jeszcze 2 lata temu home doklejał kod js do każdej strony, co powodowało że skrypty javascript / ajax nie zawsze działały prawidłowo. Teraz już tego kodu nie doklejają. Ogólnie mam dużo różnorodnych stron postawionych na Drupal'u. Nigdzie nie ma z nimi problemu - w home.pl niestety "zawsze coś".

Jesteś bezczelny, nieuprzejmy i nie przepuszczasz kobiet w drzwiach? Zapraszam na ulubione24.pl

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Brak limitów w jednym parametrze, to odpowiednio przykręcony kurek w drugim... Nie ma tak różowo... Home zostało klika lat z tyłu z tym co oferuje, a to co daje za taką kasę.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Fobi, mam home starter, 366zl. rocznie, do niedawno bylo przez kilka lat - 5 baz danych, teraz stawialem autoinstall wp - jest chyba 10-15 baz.

Czy ktoś z was licytować się z Home.pl o zniżkę na Business Server? Bo mnie pani z obsługi zaproponowała 20%, potem zeszliśmy na 25% a do jutro mam się zdecydować i nie wiem, czy mam jeszcze walczyć o upusty =)

Ja wynegocjowałem 25% jeszcze przedłużenie dowolnej domeny PL gratis i Kasperskiego Internet Security na rok

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

• 2 tygodnie później...

Próbował ktoś z was wynegocjować lepsze ceny na domeny w Home.pl? Bo mam zamiary wyemigrować z pewną pulą domen do tańszego operatora, ale gdyby Home.pl chciało mnie zatrzymać, oferując dobry upust to mógłbym zmienić zdanie. Wiecie coś o takich praktykach na Home.pl w przypadku domen (bo wiemy, że rabaty na hosting są).

• 1 rok później...

Chciałbym odswiezyć temat,

mam problemy ze stabilnością jednego z czołowych i chyba najtańszych operatorów (z mało profesjonalnym podejsciem do klienta) i testuję teraz home który ma dobrą ofertę ok 10 zł /mc busines server. Czy ktoś może mi powiedzić jakie home ma minusy ? No chyba że nie ma :-)

Jakie są wasze doswiadczenia znp ostaniego roku ?

Portal rolniczy NowoczesnaFarma.pl -  zawsze najświeższe wiadomości, porady oraz nowinki techniczne dot. traktorów, maszyn i urządzeń rolniczych;

Ogloszenia-Rolnicze.com - serwis z darmowymi ogłoszeniami rolniczymi w kategoriach: maszyny rolnicze, traktory, hodowla, uprawy, nieruchomości, praca;
Portal ekologiczny Eco-News.pl - aktualne wiadomości, porady i informacje  na temat odnawialnych źródeł energii OZE .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności